Neobičan put do sretne obitelji

Foto: Shutterstock
 
PUT DO sretne obitelji najčešće je popločen s mnogo neslaganja, gubljenja dosljednosti, ali i pokušajima da svi članovi obitelji bez obzira na to što imaju potpuno različite stavove ipak budu složni u jednom - da se za obitelj ponekad treba i žrtvovati.
 
Sram
 
Svi članovi obitelji na ovom putu prema sreći uvijek će barem jednom osramotiti svoju obitelj, potaknuti vas da okrenete očima ili pomislite u sebi " ne želim da ljudi misle da sam s njima" usred trgovačkog centra ili u restoranu. Bez brige i djeca se ponekad srame vas sa staromodnim razmišljanjima, sve su to obiteljske čari.
 
 
Pogrešna razmišljanja
 
Svi griješimo, kako djeca, tako i odrasli. Potrudite se da u razilaženju u mišljenjima ne budete previše tvrdoglavi, možda se već sutra ispostavi da niste bili u pravu. No, sjetite se, kakvo bi to svijet bio mjesto kada bi svi razmišljali jednako?
 
Smetnje
 
Baš kada razgovarate na telefon svi ukućani odjednom imaju potrebu pojačati TV ili nešto vas pitati. Baš kada pronađete vremena za oprati kosu, svi trebaju u kupaonicu. Nije Murphy, to je jednostavno zakon sretnih obitelji. Što se ranije svi nauče pristajati na kompromise, to ćete lakše svi zajedno biti sretni.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.