Za bolji san: Preslatka sjenila za dječje sobe s Disneyjevim likovima

Foto: VELUX

VODEĆI svjetski proizvoðaè krovnih prozora i prateće opreme VELUX donosi novu kolekciju sjenila s motivima i likovima iz Disneyjevih animiranih filmova, namijenjenu posebno za djeèje sobe.

Disney & VELUX Dream Collection predstavljaju novu kolekciju motiva siesta sjenila. Kako ističu iz VELUX-a, nova kolekcija motiva Disney & VELUX Dream Collection dizajnirana je za mlade i one koji se tako osjećaju. Ova sjenila stvaraju idealno okruženje za čvrst san u spavaćim sobama s VELUX krovnim prozorima.

Sjenila za potpuno zamračenje, bez štetnih tvari i s jednostavnom ugradnjom

VELUX-ova siesta sjenila stvaraju potpuno zamračenje koje pruža optimalne uvjete za miran san blokirajući sunčevu svjetlost i mjesečinu. Ne sadrže štetne tvari. Naime, testiranje tekstila prema Oeko-Tex® Standard 100 jamči višu razinu sigurnosti od one propisane zakonom. Uz to, vrlo se jednostavno ugrađuju: Pick&Click!TM sistem omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju u već ugrađene nosače na VELUX prozorima.

Spoj funkcionalnosti i dizajna

Nova kolekcija sjenila spaja funkcionalnost i pouzdanost sa zabavnim i uzbudljivim svijetom mašte Disneyjevih likova. Sjenila pružaju potpuno zamračenje i stvaraju idealne uvjete za spavanje potpuno blokirajući vanjsku svjetlost. Savršena su kako za čvrst noćni san tako i za popodnevni drijemež. Ovdje možete pogledati i kako su nastali motivi za ovu simpatičnu Disney kolekciju koja će oduševiti mališane.

Ponešto za svakoga

Svako dijete može pronaći nešto za sebe među 12 uzbudljivih i zabavnih motiva kojima dominiraju Mickey Mouse, Bambi, Avioni, Minnie Mouse, Pooh i Princeza. Odaberite svoj omiljeni motiv i naručite sjenilo već danas na ovom linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.