Adolescenti otkrili koje ih roditeljske navike najviše posramljuju

Foto: Shutterstock

ADOLESCENTI su kao nepročitane knjige ili zaključane škrinje kojima je netko zametnuo ključ. Roditelji se mogu truditi prodrijeti u te mudre i hormonima opterećene glavice, ali rijetkima to uspijeva. Novi TikTok trend postao je viralan upravo stoga što otkriva barem djelić dječjih misli. Roditeljima je pružio uvid u ono što djeci smeta u njihovom ponašanju.

Video je objavio korisnik @7thGradeChronicles, a u njemu je tekstom na ekranu objašnjeno da je učitelj postavio 12-godišnjim i 13-godišnjim učenicima pitanje o tome što njihovi roditelji rade, a njih posramljuje ili iritira.

@7thgradechronicles What parents do that make middle schoolers cringe. #middleschool #teachersoftiktok #teacherlife #teacher #teachertok #7thgrade ♬ Gettin' Jiggy Wit It - Will Smith

Jedan je učenik rekao da mu mama koristi Facebook, drugi je otkrio da njegova sluša Katy Perry i snima selfieje u ogledalu, dok je treći učenik prozvao svog tatu jer uvijek nosi Speedo kupaće gaće na plaži.

Četvrti se požalio da ga roditelji tjeraju da u restoranu naručuje s dječjeg jelovnika, premda ima 13 godina.

Popis se nastavljao dalje, a brojni učenici su se žalili na to kako njihovi roditelji nastoje biti u trendu i povezati se s njima, premda im to ne uspijeva i često djeluje prenapadno i neprirodno. Značajan broj korisnika TikToka, koji su i sami roditelji tinejdžera, otkrio je da radi neke od navedenih stvari, ali dio njih je potvrdio da ih je popis natjerao da se malo zamisle oko svog ponašanja. Ogroman dio korisnika se jednostavno oduševljeno nasmijao i zabavio, što je bila glavna svrha ovog videa.