Andrew Garfield dirnuo srca mnogih nakon smrti majke: Želim da tuga ostane sa mnom

Foto: Richard Shotwell/Invision/AP via Guliver Image

ANDREW GARFIELD gostovao je u emisiji The Late Show sa Stephenom Colbertom te promovirao svoj novi film, ali ono što je javnost osobito dirnulo je njegova priča o ljubavi i gubitku, s osvježavajućim završetkom kojim je dotaknuo srca mnogih.

Na četvrtoj minuti videa Colbert je upitao Garfielda je li mu igranje uloge brodvejskog kompozitora Jonathana Larsona (koji je iznenada umro od problema sa srcem u usponu svoje karijere) pomoglo nositi se s neočekivanom smrti njegove majke. 

Garfield je pomalo iznenadio odgovorom kazavši: "Nadam se da će ova tuga ostati sa mnom."

Dalje je objasnio: "To je sve od neizražene ljubavi, tuga koja će ostati s nama dok ne umremo jer nikad nemate dovoljno vremena s osobom, bez obzira na to je li netko živio do 60., 15. ili 99. godine. Nadam se da će ova tuga ostati sa mnom jer je to neizražena ljubav koju joj nisam uspio pokazati, a svaki dan sam joj govorio da je najbolja od nas."

Svoje dirljivo tumačenje, s kojim se mnogi mogu poistovjetiti, nastavio je: "Imao sam priliku pjevati Larsonovu nedovršenu pjesmu, dok sam istovremeno pjevao za svoju majku i njenu nedovršenu pjesmu. Ovaj film je o satu koji otkucava svima nama, a svi znamo, duboko u sebi, da je život svet, život je kratak i trebali bismo biti prisutni što više jedni s drugima, držati se jedni drugih."

Zaključio je: "Larson i moja majka bili su ratnici umjetnosti. Razumjeli su moć umjetnosti i razumjeli su moć ostavljanja ovog svijeta malo boljim mjestom od onog kakvog su ga pronašli."

Garfieldov dirljiv monolog pomaže objasniti riječima inače neobjašnjiv, gorko-sladak, a ipak uzvišen osjećaj gubitka i kako nam taj osjećaj pomaže da se držimo svega onog dobrog dok god možemo, piše Upworthy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.