Ariel je trudna gotovo 12 godina, ali planira još djece

VELIKE obitelji danas su rijetkost. Kada na njih naiđemo, privlače veliku pažnju, ali komentari nisu uvijek pozitivni. To dobro zna Ariel Tyson, koja sa svojim suprugom Michaelom ima sedmero djece. Kada se zbroje sve njezine trudnoće, od kojih je jedna rezultirala pobačajem, u drugom stanju je provela gotovo 12 godina. Unatoč tome, planira imati još djece.

@arielctyson When being pregnant is your personality 🤭 buuut I dont have 10 kids! #dothemath How many different years have you been pregnant? #MomsofTikTok #tiktokmom #pregnancy #pregnant #toddlermom #baby #babyfever #bigfamily #momanddad ♬ Mother - Meghan Trainor

Ariel i Michael odgajaju šest sinova i jednu kćer. Detalje iz svoje svakodnevice dijele na TikToku i Instagramu. Jedno od pitanja s kojima se često susreću je kako pronalaze vrijeme za sebe s obzirom na to da čak ni parovi s manje djece nemaju vremena za intimu i bliskost.

"Kako nađemo i vrijeme za pranje zuba, spremanje ručka ili tuširanje... Seks nam je prioritet!" odgovorili su u videu na svom TikTok profilu te dodali da su nekad intimni i tri puta dnevno, ali da takvi dani ipak nisu toliko česti koliko bi htjeli.

Par ima 867 tisuća pratitelja na Instagramu i još 2.2 milijuna na TikToku. Novoj trudnoći nadaju se već ove godine.

Pročitajte više