Ashley Graham odgovorila fanu koji joj je rekao da je imala problema sa začećem

PLUS size model Ashley Graham čeka svoje prvo dijete. Nikad nije tolerirala negativne komentare, a sada je to ponovno dokazala. 

Objavila je fotografiju kojom je malo toga ostavila mašti. Pozirala je u ogrtaču, ponosno pokazavši trudnički trbuh, a grudi je prekrila rukama. Iako su mnogi uočili njen trudnički sjaj, neke nije oduševila.

“Mogu reći da se sestra vjerojatno namučila za ovu bebu”, komentirao je jedan korisnik, a Graham mu je brzo uzvratila.

“Nisam sigurna zašto komentiraš i pratiš ako samo želiš sijati mržnju. Volim te sestro i nadam se da ćeš jednog dana pronaći mir i pozitivnost”, poručila je. 

Graham je fokusirana na brigu za svoje i bebino zdravlje. Posjetila je u teretanu, ali nije vježbala. Okrenula se manje intenzivnim treninzima pa prakticira prenatalnu jogu

Priznala je i da se već suočila s nekim nuspojavama trudnoće. Često ima potrebu za drijemanjem, a uočila je i prve strije. Sve je to iskreno priznala svojim fanovima pa ih inspirirala da podijele vlastita iskustva. Zato žene iz svih krajeva svijeta objavljuju selfieje i priznaju da se i same bore s nesigurnostima oko vlastitog izgleda te daju do znanja drugim trudnicama i majkama da nisu usamljene u svojim problemima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.