Baby boom: Ovo su slavne bebe rođene u 2018. godini

Foto: Instagram

GODINA se polako bliži kraju, a u svijetu slavnih zasigurno će ostati zapamćena kao jedna od najslađih do sad. Naravno, za to su zaslužne sve one preslatke bebe koje su rođene tijekom 2018.

Tako je samo Kris Jenner postala bogatija za čak troje unučadi.

Početkom godine, 15. siječnja, Kim je postala majka Chicago West. Djevojčicu je rodila surogat majka, a Kim navodno već razmišlja o četvrtom djetetu.

U travnju je svoje prvo dijete, djevojčicu True Thompson, rodila i Khloe koja često ističe kako su joj u privikavanju na novu životnu ulogu, onu majke, pomogle upravo njezine sestre.

Pomalo netipično za obitelj Kardashian-Jenner, Kylie je odlučila tajiti svoju trudnoću pa je mnoge šokirala kada je otkrila kako je na svijet stigla djevojčica Stormi Webster.

"Žao mi je što sam sve tajila i nisam potvrdila glasine. Shvaćam da ste navikli da vas vodim na sva svoja putovanja, ali odlučila sam da trudnoću neću voditi pred cijelim svijetom. Znala sam da se trebam pripremiti za majčinstvo u okolini bez stresa", napisala je Kylie prilikom otkrivanja da je dobila dijete s reperom Travisom Scottom. 

Naravno, ne možemo zaboraviti na najmlađeg člana kraljevske obitelji, princa Louisa Arthura Charlesa koji je rođen 23. travnja u londonskoj bolnici St Mary's.

Adam Levine i Behati Prinsloo su u veljači po drugi put postali roditelji, i to djevojčice po imenu Grace.

Jedan od omiljenih zvjezdanih parova, Chrissy Teigen i John Legend također su po drugi put postali roditelji. U svibnju je stigao dječak po imenu Miles Theodore Stephens.

Reperica Cardi B je u srpnju rodila djevojčicu Kulture Kiari Cephus, a sretnu vijest objavila je na Instagramu.

Krajem listopada svijet slavnih postao je bogatiji za još jednu djevojčicu. Naime, poznata američka glumica Hilary Duff tada je rodila Banks Violet Bair.

Glumica Gabrielle Union je u studenom zajedno sa suprugom Dwyaneom Wadeom poželjela dobrodošlicu njihovom prvom djetetu, djevojčici Kaaviji James koju je rodila surogat majka. Naime, Union je imala devet spontanih pobačaja te joj je dijagnosticirana adenomioza, a želja za djetetom nije jenjavala pa se u 46. godini odlučila za surogat majku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.