Baka koja je rodila unuku priznala da je tužna što se morala odvojiti od bebe

NAKON što je prije osam dana rodila svoju unuku 56-godišnja Nancy Hauck priznala je da je tužna zbog odvajanja od nje jer ju je predala njenim biološkim roditeljima.

Hauck je dobrovoljno odlučila biti surogat-majka svom sinu Jeffu Haucku i njegovoj supruzi Cambriji, koja se podvrgnula histerektomiji, što znači da nije mogla nositi više djece.

U razgovoru za People Nancy je svoj devetosatni porođaj opisala kao duhovno iskustvo, na kojem je zahvalna i sretna što su ga iskusili kao obitelj. Naime, porođaju je prisustvovao Nancyn suprug, kao i sin i snaha.

"Iako sam znala da će dijete pripasti mom sinu, osjećam neku prazninu. To je mješavina duboke zahvalnosti i tuge zbog rastanka od bebe", opisala je.

Nancy sada uzima tri tjedna odmora od posla, a najavljuje da planira napisati knjigu o svom iskustvu.

Jeff i Cambria oduvijek su željeli veliku obitelj. Sanjali su da će imati do šestero djece, ali onda su doznali za probleme s plodnošću, koji su im poremetili planove. Trebale su im četiri godine i runda IVF-a da začnu svoje prve blizanke, Veru i Ayvu, koje sada imaju četiri godine.

Nakon toga im je ostalo još pet oplođenih embrija pa su prije 13 mjeseci dobili blizance Diesela i Lucu. Međutim, nakon komplikacija pri porođaju Cambria se bila prisiljena podvrgnuti histerektomiji, što znači da više nije mogla nositi djecu, unatoč tome što su joj ostala još tri oplođena embrija.

"Željeli smo svima dati priliku za život", rekla je. I tako su krenuli u potragu za surogat-majkom, a prva se javila Jeffova majka. Par je isprva mislio da će njezine godine biti prepreka, ali liječnici su im dali zeleno svjetlo. Unatoč svojoj dobi, Nancy još nije ušla u perimenopauzu, što znači da je njezino tijelo još uvijek proizvodilo hormone potrebe za zdravu trudnoću i porođaj. Devet mjeseci kasnije Nancy je rodila djevojčicu Hannu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.