Beba se skoro ugušila dudom

Foto: Facebook 

ZAPRAVO, nije niti važno čija je duda, tko je proizvođač i čija je bila greška jer se malena, 18-mjesečna beba gotovo ugušila dudom pa radije naučite poantu.

Srećom, mama je bila blizu i promptno je reagirala kada se beba počela gušiti i plaviti zbog manjka kisika. 

Gumeni dio dude doslovno se otkinuo od ostatka i zapeo u ustima njihove kćeri.

"Bojim se i pomisliti što bi se dogodilo da joj se duda tako odvojila usred noći. Ne bismo ni shvatili što se događa i vjerujem da naša malena ujutro ne bi bila živa", napisao je zabrinuti tata i sve objavio na Facebooku, kao upozorenje drugim roditeljima da sustavno provjeravaju stanje duda njihovih beba. 

Naravno, tata Earl odmah je kontaktirao i proizvođača, odnosno odgovorne ljude u Tommee Tippeeju koji su na njegov upit odgovorili da će dobro istražiti što se dogodilo. Istovremeno su i od javnosti, odnosno roditelja, tražili da i oni redovno provjeravaju stanje duda.

Malo veće bebe koje već imaju zubiće jako često njima nagrizu gumeni dio pa se dude zaista ponekad odvoje u dva i više komada, a to je opasno. 

Zato dragi roditelji, provjeravajte svoje dude, dobro ih svako malo "nategnite" u svim smjerovima jer ćete tako moći najbolje izbjeći ovakve opasnosti za vaše najmanje. Posebno ako vaša beba voli cijelu noć žvakati i držati dudu u ustima.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.