Bebu su već otpisali, a onda se dogodilo čudo!

Screenshot: Youtube 

OVOGODIŠNJI Dan zahvalnosti u Americi jedna će njujorška obitelj i čitav tim liječnika pamtiti za cijeli život, a priče o svom rođenju kojeg su pratile brojne komplikacije u tančine će s vremenom saznati i mali Noah, beba koju su proglasili mrtvom. 
 
Ujutro na Dan zahvalnosti (26. studenog) u njujoršku je bolnicu Mt. Sinai Hospital pristigla trudna Jocelyn Robertson. Bolovi i komplikacije povezane uz dijagnozu Placenta previe nastupili su još ranije te su je odmah po dolasku stavili na ultrazvuk. I tada se dogodilo ono od čega svaki doktor strepi - bebi se nisu čuli otkucaji srca. U pomoć doktorici došao je i drugi doktor koji je nažalost također mogao samo ustvrditi da se bebi ne čuje srce te da je preminulo u trbuhu. 
 
Majka i otac Ignacio Guzman počeli su naravno odmah očajno plakati, no nije bilo vremena za tugu jer je majka morala na hitnu operaciju s obzirom da je radi placenta previe posteljica već blokirala cerviks te je obilno krvarila i samim time morala pod hitno na porod. 
 
No nakon poroda mrtvorođenčeta, dok su se liječnici još uvijek bavili majkom, doktorica Sampson koja je zaprimila i pomogla poroditi majku odjedanput je čula tihi udah. Bio je to udah bebe te je gotovo preskočila i majku i tim ne bi li što prije stigla bebi. Udah je popratio izdah i nekim čudom, čudom Dana zahvalnosti, mali Noah je bio živ. Sestre su se odmah išle uvjeriti i nakon pregleda bebu su proglasile potpuno zdravom. 
 
To je doista čudo na kojem se trebalo zahvaliti! 
 
Beba je odmah prebačena na intenzivnu njegu, o čudu je odmah obaviješten i otac i malo je reći da su svi u toj njujorškoj bolnici osjetili neviđenu radost radi ovog velikog čuda kojem su svjedočili. 
 
Majka se oporavlja i već puna dva dana mazi sa svojim malim Noahom. 
 
Nazvali to čudom ili ne, važno je da je maleni heroj uspio udahnuti život.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.