Blizanke zamolile maćehu da ih nakon 12 godina usvoji pa je ganule do suza

Foto: TikTok

JEDNOJAJČANE blizanke Julianna i Gabriella Ruvolo osjetile su povezanost s pomajkom Becky još prije 12 godina kada ih je njihov otac Pete s njom upoznao. To je bilo 2010. godine, a djevojčice su tada imale osam godina i oduševile su se novom djevojkom svog tate. 

Trojac se brzo složio i Becky su ubrzo počele zvati mama. Pete se 2013. oženio s Becky i danas čine sretnu šesteročlanu obitelj. 

Julianna i Gabriella ove godine su se odlučile na još jedan korak pa su za Becky pripremile posebno iznenađenje za Majčin dan. Maćehi su poklonile knjigu punu fotografija, dragih uspomena koje imaju s njom. Na posljednjoj stranici pisalo je: "Mama, hoćeš li nas posvojiti?"

Nakon što je pročitala poruku, Becky su preplavile emocije pa je briznula u plač i zagrlila blizanke. 

@juliannaruvolo Never been so happy🤍🤍 @beckyruv18 @gabbyruvolo #fyp #adoption #momsoftiktok ♬ original sound - Julianna Ruvolo

"To je najbolji dar koji sam mogla dobiti i ne mogu riječima opisati koliko je taj trenutak bio poseban. To je sve što sam oduvijek željela, ali sam odlučila prepustiti djevojkama da same dođu na tu ideju, u svoje vrijeme. Sada smo pokrenuli proces posvojenja i presretna sam", izjavila je Becky. 

Julianna je snimku dirljivog trenutka objavila na TikToku te pojasnila: "Godinama smo planirale zamoliti je da nas usvoji, ali smo čekale punoljetnost kako bismo samostalno mogle donijeti tu odluku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.