Bode Miller i njegova supruga konačno odabrali imena za svoje blizance

Foto: EPA-EFE

BODE MILLER i njegova supruga Morgan konačno su odabrali imena za svoje blizance koje su dobili još 8. studenog ove godine. Jednojajčani blizanci nosit će imena Asher i Aksel Miller. Milleri su imena otkrili tijekom gostovanja u Today Showu, a otvoreno su pričali i o problemima kroz koje prolaze te groznoj tragediji iz 2018. godine, kada se utopila njihova devetnaestomjesečna kći Emeline Grier.

Iako se radi o jednojajčanim blizancima, Morgan je objasnila da njihovi sinovi već pokazuju potpuno različite karaktere.

"Potpuno su drugačiji. Asher voli pažnju i izrazito je zahtijevan, dok je Aksel puno opušteniji i smireniji."

Osim blizanaca, par ima još dvoje djece, Eastona Vaugna Reka i Edwarda Nasha Skana, dok Bode ima i dvoje djece iz prvog braka.

Govoreći o procesu biranja imena za djecu Morgan ga je opisala kao svakodnevnu bitku između nje i njezinog supruga.

"Ponekad jednostavno moramo prekinuti razgovor o imenima i prebaciti ga na neki drugi dan. Ja dolazim iz obitelji s vrlo tradicionalnim imenima poput Edward, kako se zove moj otac. Bode ima drugačiju situaciju u obitelji, njegova sestra zove se Genesis Wren Bungo Windrushing Turtleheart. Pokušali smo čak i s time da svatko izabere ime za jedno dijete, ali meni se nije svidjelo niti jedno ime koje je on odabrao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.