Bračna savjetnica: Ako se partner ponaša ovako, voli vas

Foto: Pexels

Postoji velika razlika između muškarca koji je samo pristojan i muškarca koji ima visoku razinu poštovanja i privlačnosti prema nama. Razlika je često u suptilnom ponašanju, malim signalima koji mogu mnogo govoriti o njegovim osjećajima. Ako nas muškarac poštuje i ako mu se iskreno sviđamo, to će se vidjeti u njegovim postupcima, čak i onima za koje možda nije ni svjestan da ih čini. Obiteljska i bračna savjetnica, Tina Fey, otkrila je nekoliko takvih suptilnih ponašanja.

1. Cijeni vaše mišljenje

"Jedan od najsimpatičnijih znakova muškarčeve privlačnosti je njegovo poštovanje i vrijednost vašeg mišljenja. To nadilazi slaganje sa svime što kažete. Radi se o pokazivanju istinskog interesa za vaše perspektive i njihovom razmatranju pri donošenju odluka. Možda vas pita što mislite o knjizi koju čita ili cijeni vaš doprinos pri odabiru restorana za večeru. To su suptilni načini na koje on pokazuje da mu je vaše mišljenje važno", objasnila je Fey za Hack Spirit.

2. Podržava vaše strasti

Savjetnica ističe: "Kada vas muškarac voli, vaše strasti postaju njegovi interesi. Želi znati više o stvarima koje vas uzbuđuju, stvarima od kojih vam srce brže kuca." To može biti bilo što: od naše ljubavi prema slikanju, naše predanosti cilju ili čak naše opsjednutosti određenim žanrom filmova. "On ne samo da pokazuje interes, već vam nudi i podršku bez obzira na to o čemu je riječ", dodala je.

3. Sluša vas

Nije tajna da je komunikacija ključna u svakoj vezi. "Kada vas muškarac iskreno voli, njegove vještine slušanja prelaze normu. On ne čuje samo vaše riječi, već vaše osjećaje, vaše priče i vaše ideje. To ponašanje je suptilno, ali ima utjecaj. Radi se o više od običnog pristojnog razgovora; radi se o istinskom vrednovanju onoga što imate za reći", tvrdi Fey.

Na primjer, sjeća se određenih detalja iz prošlih razgovora, postavlja dodatna pitanja i pokazuje istinsko zanimanje za ono o čemu pričamo. Mogao bi čak spomenuti prošle razgovore ili određene pojedinosti koje smo spomenuli kako bi pokazao da cijeni naše stavove.

"Međutim, važno je znati da se ovdje ne radi o opsesivnosti ili nametljivosti, već o pokazivanju istinskog interesa i pažnje", zaključila je savjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.