Brigitte Nielsen otkrila zbog čega se isplatilo postati majka u 55. godini

Foto: Instagram

SLAVNA glumica Brigitte Nielsen šokirala je svijet kada je s 54 godine rodila kćer Fridu. Djevojčica danas ima već sedam mjeseci, a mama tvrdi da se osjeća bolje nego ikad.

“Trudnoća mi nije bila komplicirana. Ipak, mislila sam da se u ovim godinama neću moći vratiti na staro. Ali samo dva i pol tjedna nakon porođaja sam bila ona stara”, otkrila je Nielsen u razgovoru za Today.

Trudnoća i oporavak nakon porođaja su prošli jednostavnije nego što se nadala, ali jedna stvar ipak nije bila toliko jednostavna. Naime, glumica i njen 40-godišnji suprug Mattia Dessi su 11 godina pokušavali začeti medicinski potpomognutom oplodnjom.

“To je puno vremena i nije za svakoga. Skupo je i teško je za vezu jer se nižu razočaranje za razočaranjem”, pojasnila je.

Kćer Fridu rodila je krajem lipnja prošle godine, a otada se osjeća zahvalnom i blagoslovljenom, iako je naišla na brojne kritike zbog toga što je odlučila postati majka nakon 50. 

“95 posto ljudi je sretno zbog vas, ali uvijek postoje oni koji će pitati kako se usuđuješ, mogla bi već biti baka ili umrijeti prije nego što ona odraste. Zapravo, nitko ne bi smio osuđivati. Sve ovisi o tome što možete pružiti djetetu. To znam kao žena, danas sam bolje nego ikad prije”, dodaje Nielsen.

Frida joj je peto dijete i prva kći. Iz prijašnjih veza ima četiri sina: 34-godišnjeg Juliana Windinga, 29-godišnjeg Killiana Gastinea, 25-godišnjeg Douglasa Meyera i 23-godišnjeg Raoula Meyera Jr.

“Moji sinovi obožavaju Fridu. To je preslatko jer su odrasli ljudi, ali su toliko sretni zbog mene”, kaže.

Zvijezda brojnih filmskih hitova, među kojima su Rocky IV, Red Sonja i Creed II, vidi ogromnu razliku u pristupu roditeljstvu u starijim godinama.

“Puno više mogu pružiti kćeri jer sam sve to već prošla. S 20 sam rodila prvo dijete, bila sam nezrela, zabrinuta i uplašena. Danas sam samo uzbuđena. Mogu uživati u sebi. Svaki novi mjesec je za mene radostan jer me ništa ne brine”, priznala je glumica i poručila ženama da ne dopuste da ih u nečemu ograničavaju godine: “Imate samo jedan život. Ne trošite vrijeme. Budite svoji.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.