Čakulaonica i radionica za samohrane roditelje - podijelite svoja iskustva jer zajedno smo jači!

Foto: 123rf/sretnamama.hr

AKO ste samohrani roditelj ovo je i više od poziva za vas. Portal Sretnamama.hr i opet organizira čakulaonicu/radionicu na koju su pozvani svi samohrani roditelji i jednoroditeljske obitelji, a druženje je zamišljeno kao moralna podrška mamama i tatama, kako stručna tako i međusobna, mjesto gdje roditelji mogu razmjeniti vlastita iskustva te se iz prve ruke informirati o svim važnim pitanjima koja ih muče. Ili se samo podružiti s osobama s kojima imate i više nego mnogo toga zajedničkog, podružiti se, nasmijati se, potužiti i utješiti. Jer ako netko zna koliko je teško biti roditelj, i pritom biti sam u toj ulozi, zna koliko je važno okružiti se ljudima sličnog iskustva, sličnih misli i sličnih problema. 

"Zato smo ova druženja zamislili kao druženje i uz suze i uz smijeh, mjesto na kojima će se okupiti već poznati roditelji te pružiti adekvatnu podršku našim novim prijateljima i prijateljicama. A iako zajedno možemo pružiti mnogo toga, ponekad je čak i samo druženje dovoljno da se mame i tate koji sami skrbe o svojoj djeci, ponekad malo opuste u društvu istih, u društvu velikih.", istaknula je ovom zgodom Ana Mišić, novinarka i začetnica portala Sretnamama.hr, i sama samohrana majka koja jako dobro zna što je sve potrebno roditeljima koji svoju djecu odgajaju bez partnera. 

Šaroliko društvo okupit će se sutra u još šarenijem okruženju - u prostorima Dječjeg vrtića Pčelica u zagrebačkoj Dubravi, a svakog gosta čeka i poklon iznenađenja. Potrebno je samo unaprijed se najaviti.  

Svi zainteresirani do svog mjesta mogu doći putem e-maila, na info@sretnamama.hr, jer mjesta su ograničena. 

Portal Sretnamama.hr je informativni portal koji za cilj ima podići svijest javnosti o važnosti jednakog tretmana samohranih majki prilikom zapošljavanja, povećati svijest javnosti o problemima s kojima se susreću žene, majke, samohrane majke u organizaciji svakodnevnog života, informirati javnost o pravima i potrebama žena poduzetnica, majki, samohranih majki i zaposlenih majki te promicati modele i programe koji će poboljšati status žena u društvu te na taj način učiniti i društvo kvalitetnijim. No, iako se i u medijima, ali i u životu nekako najčešće spominju upravo mame, naravno da je ovo mjesto prikladno i svim samohranim tatama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.