Čarobni blagdani celebrity mama: Poželjet ćete biti na mjestu ovih klinaca

Foto: Instagram

PUTOVANJE u Disneyland, usklađeni outfiti za cijelu obitelj ili pjevanje božićnih pjesama samo su neki od načina na koji su svjetske zvijezde proslavile Božić.

Dok su se jedni odlučili organizirati pravu proslavu, drugi su ga obilježili u krugu obitelji. Ipak, sve ove mame silno su se potrudile kako bi njihovoj djeci taj dan bio poseban i čaroban.

Obitelj Gwen Stefani oduševila je obožavatelje maskiranjem u Djeda Mraz, Baku Mraz i njihove pomoćnike, vrijedne sobove.

 

Mariah Carey je svoju djecu odvela u Aspen na skijanje, a potom su se družili s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima

 

Drew Barrymore je uz pomoć kćerke Frankie zamotala poklone za siromašnu djecu, a nije zaboravila ni donirati financijska sredstva udruzi "Baby2Baby" koja djeci slabijeg imovinskog stanja do 12. godine osigurava osnovne potrepštine.

 

Heidi Klum je svoju djecu iznenadila putovanjem u Disneyland. Pa zar nije to ispunjenje želje svakog djeteta?

 

Jennifer Lopez je svim članovima svoje obitelji kupila identične pidžame, a nakon što su otpjevali cijeli božićni repertoar, ukrasili su čak dva drvca. 

 

Jessica Alba je Božić obilježila obiteljskim druženjem i pjevanjem prigodnih pjesama, a nije zaboravila niti napraviti presladak obiteljski portret.

 

Obitelj Kardashian Božić je obilježila sada već tradicionalnim partyjem na koji su bili pozvani samo odabrani ljudi. Dekoracija je bila toliko čarobna da je ovo sasvim sigurno bio događaj za pamćenje - i velikima i malenima.  

 

Olivia Wilde dobro se namučila dok je sastavila konjića za svog sina, ali kada je vidjela njegovu sreću sasvim sigurno je vrlo brzo zaboravila prethodnu muku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.