Chrissy Teigen dobit će i malog dečka, ali ne još - zbog čega je opet na meti javnosti

Foto: Instagram 

AKO je netko iz svijeta slavnih mama zaslužio medalju za iskrenost nominiramo Chrissy Teigen koja je zadnjih godinu dana stvarno bila iskrena do srži. Sa svojim fanovima na društvenim mrežama dijela je puno svojih privatnih trenutaka, kako s mužem, tako i s malenom Lunom, što je naravno, tako to biva, izazivalo i brojne negativne reakcije. No, na nijednu od njih Chrissy nije ostajala dužna braneći se argumentima kakvima bi se branila svaka mama. Naravno, pod velikim je povećalom javnosti, a trolera na ovom svijetu barem ne nedostaje, pa je tako ovih dana opet bila na meti dežurnih dušobrižnica koje svako malo pokušavaju napasti njen majčinski i ženski dignitet. 

Sjećamo se kako su se je napadali te je morala podrobno objašnjavati javnosti nešto toliko normalno kao što je dermatitis njene kćeri. Argumente je naravno iznijela najiskrenije što je mogla, a potom je javnosti odala još jednu tajnu zbog koje je završavala na naslovnicama brojnih medija. 

No, koliko god iskrena i prizemna bila očito će se uvijek naći netko tko će joj pokušati spustiti - za sve što kaže. 

>>>Chrissy teigen utješila sve mame svijeta - sve mi lažemo kada kažemo da lako skidamo kilograme nakon poroda<<<

Tako je ovih dana izazvala malu buru kada je u emisiji Entertainment Tonight progovorila o svojoj budućoj bebi. "Mi već znamo da će naše sljedeće dijete sin", pohvalila se i brzo dodala, "ali ne - nisam trudna". U svojoj maniri nije ni pričekala da se voditeljica zbuni jer je objasnila kako su prilikom umjetne oplodne s kojom su dobili svoju kćer Lunu zamrznuli jedan muški embrio i zato ona već sada zna spol svog budućeg djeteta. Ako ima mogućnost, a znamo da ima, upitno je zašto bi to uopće bilo čudno. Pa i ona ima pravo planirati svoju obitelj kako želi i može. 

Ali te su informacije očito jako zagolicale stanovitu Lindu koja ju je pokušala isprovocirati glupastim pitanjem: "Chrissy jesi li si uopće uzela minutu da pokušate napraviti bebu prirodnim putem ili pokušavaš svim silama izbjeći taj čin?"

"Bok Linda, hvala na pitanju vještice jedna. Pokušavala sam otprilike devet godina. Ako te još nešto zanima, daj mi to do znanja", odgovorila joj je britko i iskreno zbog čega je javnost i opet stala na njenu stranu. 

Chrissy i njen suprug bili su jako otvoreni prema javnosti s pitanjima njihove prethodne oplodnje, niti su skrivali činjenice niti se skrivali od javnosti zbog čega su joj posebno zahvalne bile mame koje su također prošle trnovit put oplodnje i planiranja svoje obitelji. No, njih nitko ne osuđuje. One su "samo" obične mame. 

Ali u tome nekako i jest poanta, barem što se Chrissy tiče - jer ona ustvari, unatoč tome što i tko mona jest, zapravo stalno pokušava "ostati" baš kao i sve druge, obične mame. I zato stvarno ne zaslužuje Linde poput ove.  A s time se slažu i druge žene koje su nastavile prepirku sa stanovitom Lindom.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.