Chrissy Teigen odgovorila trolovima koji je kritiziraju jer joj sin nosi kacigu

Foto: Instagram

MANEKENKA Chrissy Teigen objavila je fotografiju na kojoj njen šestomjesečni sin Miles nosi kacigu. Pojasnila je da tako liječe njegovu zaležanu glavicu koja je rezultat plagiocefalije.

Kao i uvijek, pojavili su se trolovi koji su je odmah kritizirali, ali Teigen im je odlučila odgovoriti..

“Dobro jutro, trolovi! Ovo je samo prijateljski podsjetnik da ne znate baš sve o svemu”, riječi su kojima je započela svoj status na Twitteru.

“Miles je išao kod fizioterapeuta i nismo odmah počeli nositi kacigu. Pokušali smo vježbati mišiće i nastavljamo s tim. Također, vaše dijete zaležane glavice je na kraju sasvim dobro, da, da, slažem se. Nisam htjela da vidite fotografiju i zamislite se. Ne promoviram nešto, samo dijelim naše iskustvo”, poručila im je.

Naime, nakon objave fotografije na kojoj Miles na glavi ima kacigu, Teigen su neki poručili da je to zadnja stvar s kojom treba pokušati, ali i da oni nisu tu metodu prakticirali sa svojom djecom i na kraju je sve bilo u redu.

Plagiocefalija je rezultat povećanog pritiska na jednu točku na glavici do koje dolazi, najčešće, učestalim ležanjem na leđima. Mnogima je ovo stanje poznatije kao sindrom zaležane glavice, a ne predstavlja opasnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.