Chrissy Teigen otkrila koje joj tri stvari dežurni kritičari najčešće zamjeraju

IZ nekog razloga, Chrissy Teigen je jedna od poznatih majki koju jako često napadaju i kritiziraju vezano za njezin pristup odgoju i djeci. Njezini obračuni s dežurnim kritičarima vrlo često postaju viralni, no u nedavnom intervjuu Chrissy je otkrila koje tri stvari joj kritičari (uglavnom kritičarke) zamjeraju.

"Najčešće se love za hranu. Ako objavim fotografiju na kojoj djeca jedu ili drže u ruci neko meso, napadnu me vegetarijanci ili vegani. Dobivam puno kritika da forsiram djecu da jedu meso u ranoj dobi. Čista ludnica", rekla je Chrissy u intervjuu za portal Today.

Manekenka i njezin muž, poznati pjevač John Legend, roditelji su dvoje djece - Lune, koja se rodila u travnju 2016. godine, i Milesa, koji je na svijet stigao u svibnju 2018. godine. Ponosni roditelji od prvog dana često objavljuju sitnice iz života svoje djece, ali često se susreću s gomilom kritika na društvenim mrežama.

Teigen je u intervjuu dodala da obitelj često putuje pa da i to izaziva puno reakcija pratitelja.

"Ako se na fotografiji samo primijeti autosjedalica na kojoj nisu privezani, odmah kreće priča o sigurnosti u prijevozu. Možda sam ih tek stavila u nju, no nije bitno, dobit ću svoju porciju dnevne lekcije", izjavila je Chrissy i dodala da je treći najčešći prigovor onaj koji se odnosi na količinu gledanja televizije.

"John i ja radimo na televiziji i volimo je gledati pa je, naravno, i imamo u kući na nekoliko mjesta", zaključila je.

Iako Chrissy vjeruje da je s godinama razvila svojevrsni oklop i da se već naviknula na negativne komentare, priznala je da je oni često bacaju u loše raspoloženje. Suočavanje s dežurnim kritičarima na društvenim mrežama nešto je što prolaze mnoge poznate mame, no Chrissy se barem dobro snalazi u odgovaranju takvima.

U srpnju 2018. godine jedan kritičar ju je napao zbog toga što je objavila fotografiju na kojoj doji, a ona mu je odgovorila da joj je žao što mu se ne sviđaju njezine fotografije, ali da umjesto selfieja s Coachelle i slika pješčanih plaža ona objavljuje fotografije svog života.

I John Legend je često znao stati u obranu svoje supruge progovarajući o dvostrukim standardima koji se primjenjuju na muškarce i žene.

"Ljudi su pokušavali posramiti Chrissy zato što je izašla iz kuće, ali meni nikad nisu rekli ništa loše", izjavio je za časopis Romper 2019. godine.

"Gledajte, oboje smo roditelji i oboje izlazimo. Ako smatrate da to nije prikladno (za što realno nemate razloga) i želite kriviti nekoga, onda morate kriviti nas oboje, a ne samo majku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.