Čini se da bi ovo mogao biti vodeći trend 2018. u davanju imena bebama

Foto: Instagram

NEMOJTE odmah pripremati drvlje i kamenje zbog amerikanizacije naših "balkanskih" života, ali ako je nešto u trendu, onda se o tome treba pisati. Ako ništa drugo, informacije radi, pa kad su u pitanju imena za bebe, otkriveno je koji bi to trend mogao žestoko zavladati naredne 2018. godine. 

Slučaj je doduše prilično američki i nije baš primjenjiv za naše uvjete, ali ako odjednom primijetite da su se po medijima počela povlačiti malo neobična imena za djecu, možda će razlog biti upravo ovaj trend. 

Kako prenose mnogi portali, imena za bebe poput Quinn ili Smith nisu neki izrod modernog doba već plod sve učestalije težnje američkih žena da na neki način ostave svoje prezime na snazi, ako su nakon udaje uzele muževo. Zato bebama daju ime po svom starom prezimenu.

To je taj trend koji će 2018. godine očito biti još jači nego sada, a već je sad uzeo maha. Doduše, u Americi jer ako bi ga preveli na naše uvjete, onda bi mogli dobiti još neke neobične kombinacije kao što je primjerice Ivić Pašalić. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.