Coco Austin izazvala lavinu komentara jer još uvijek doji četverogodišnju kćer

POSTOJI puno odluka koje kao roditelji moramo donijeti. Neke od njih su točno na tragu razmišljanja većine, a neke su možda malo više kontroverzne. U konačnici, roditeljstvo bi se trebalo svoditi na to da pronađete ono što vam najbolje odgovara i najzdravije je za vaše dijete i za vas. No, nažalost, svi smo svjesni da nije tako. Ljudi obožavaju nametati svoje stavove i razmišljanja, a mame tu nisu nikakva iznimka.

Jedna od onih koje su to iskusile na svojoj koži sigurno je Coco Austin. Supruga legendarnog repera Tracyja Marrowa, poznatijeg pod nadimkom Ice-T, i majka četverogodišnje Chanel često se nalazila u kontroverznim situacijama zbog odluka vezanih za odgoj svoje kćeri, no nikad nije dopustila da to previše utječe na nju. I njezina posljednja objava na Instagramu izazvala je lavinu reakcija (i pozitivnih i negativnih), a već po opisu fotografije vidi se da je Coco očekivala žustre reakcije.

"U vrijeme kada izgleda kao da svijet dolazi kraju…posišite što više ljubavi možete", stoji u objavi u kojoj Coco piše i sljedeće: "Znam da postoji puno majki koje će znati cijeniti ovu fotografiju." Na fotografiji se može vidjeti Coco kako doji svoju četverogodišnju kćer, o čemu je često pisala i na svojem blogu na kojem piše o majčinstvu. Uvijek je otvoreno pisala i pričala o svojem iskustvu majčinstva i nikad nije zazirala od toga da podijeli i lijepe i ružne i teške trenutke s kojima su se susretali.

Coco je uvijek javno zagovarala dojenje i borila se protiv čestih krivih percepcija o njemu pa se i u komentarima na svoju objavu obračunala s mnogima. Iako joj je dosta majki pružilo podršku i poručilo da svaka majka ima pravo sama odlučiti kada treba prestati s dojenjem, javilo se i mnogo kritičara koji smatraju da je dojenje u ovoj dobi na granici normalnog.

"Možda da joj daš neku pravu hranu, na kraju, u ovoj dobi već ima i sve zube", napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: "Ovo je jako čudno. Ja sam za dojenje, ali nakon druge godine ono mora prestati."

Ono što je zanimljivo, u jeku širenja epidemije COVID-19 razvila se i zasebna debata o tome utječe li dojenje na smanjenje mogućnosti zaraze ovim virusom i koliko ono može utjecati na obranu djeteta od zaraza i bolesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.