Coco Austin otkrila da već tri godine doji kćer jer su joj njezine grudi utjeha

Foto: Instagram

REALITY zvijezda Coco Austin ne razmišlja o proširenju obitelji jer na svoju trogodišnju kćer Chanel Nicole još uvijek gleda kao na bebu. To je otkrila u intervjuu za E! News

''Mislim da Chanel ne bi htjela sestru ili brata. Ljubomorna je. Posebno u blizini druge djece'', izjavila je Austin. ''To je čudno, Chanel još uvijek dojim. Svaki put kad je stavim blizu grudi, ona viče: 'Moje grudi!'''

Kaže kako je nije htjela odvikavati jer se djevojčica nije činila spremnom.

''Kad su mali, dojite jer ih morate nahraniti. Sada je to kao dekica za tješenje. Umjesto dekice, ona ima moje grudi'', dodala je Coco.

Zbog toga povremeno nailazi na kritike, ali se trudi ne pridavati im pažnju.

''95 posto ljudi se sviđa što još uvijek dojim, ali postoji onih pet posto koji me napadaju. Doći će trenutak kad ćemo i s tim završiti'', kaže.

Suprug joj je poznati glumac i reper Ice-T, a Coco tvrdi kako im životni stil ne dopušta još djece.

''Stalno razmišljam o tome jer volim biti mama, ali putujemo zbog čega je to ekstremno teško. Iskreno, mislim da u našim životima ima mjesta samo za jedno dijete'', objašnjava Coco koja je kćer Chanel rodila u studenom 2015.

Oduvijek je govorila kako voli dojiti kćer i trudi se inspirirati druge majke na taj izbor.

''Pratim neke stranice na Instagramu koje osnažuju žene i volim inspirativne fotografije koje prikazuju nježnost i ljubav između majke i djeteta tijekom hranjenja ili bez njega. Volim što mogu biti dio toga'', napisala je nedavno uz fotografiju na kojoj joj kći spava na prsima tijekom leta avionom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.