Curica (2) s urođenim poremećajem sama stavlja svoju protezu: "Gospođica neovisna"

DJECA su često iznenađujuće odlučna i čvrsta, a te vrline mogu nedostajati odraslim osobama. Možda se radi o dječjoj iskrenosti, direktnosti i neiskvarenosti, zbog čega imaju samopouzdanja djelovati sa sigurnošću, a još su nesvjesna da svijet nažalost ponekad ne uzvraća istom mjerom.

Dvogodišnja Evie Brush je takvo dijete. U kratkom videu koji je njezina mama Madison Brush objavila na Instagramu može se vidjeti kako se mala Evie priprema da prvi put sama stavi svoju protezu.

"Gospođica neovisna", napisala je njezina mama u objavi. Dok Evie navlači pomagalo preko svoje noge, na licu joj se vidi ponos. Vjerojatno je jako uzbuđena što to može sama uraditi i što joj tako dobro ide.

Objava je izazvala tisuće komentara na Instagramu i jasno je da su korisnici oduševljeni poput njene mame.

"Dražesna Evie. Ti si sjajna mama, Madison!" napisala je jedna osoba.

"Tako je ponosna na sebe! Sviđa mi se", napisala je druga.

"Ona je jednostavno preslatka! Njezin slatki osmijeh je tako zarazan! Kakva hrabra, snažna djevojčica”, dodala je treća.

Evie je rođena s različitim udovima, a radi se o kongenitalnoj abnormalnosti koja se zove oligodaktilija.

Ako pogledate ostala videa koje Madison objavljuje, možete primijetiti da svojoj kćeri ne dopušta da je činjenica što je drukčija od drugih sputava. Evie se igra u snijegu kao i druga djeca, zabavlja se s obitelji u Disney Worldu, peče kolačiće i općenito se igra kao tipična dvogodišnjakinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.