Dječak maltretirao vršnjakinju pa ga ošamario njen otac

Foto: 123RF

12-GODIŠNJI dječak je u šoku nakon što ga je prilikom povratka kući iz škole u Teksasu udario 37-godišnji James Peace. Ovaj događaj zbio se na Valentinovo, a Peace je izjavio da je to učinio jer je dječak maltretirao njegovu kćer.

Dječak je navodno svoju vršnjakinju, Peaceovu kćer, nazvao transvestitom, govorio joj da ima ružno tijelo i gađao je sladoledom, javlja KTRK. Zbog toga ga je otac uhvatio nespremnog u šetnji s prijateljem pa udario, izjavio je jedan očevidac.

Isti svjedok kaže da je dječak u šoku nepomično ostao stajati, a prošao je s lakšim ozljedama. 

Prema policijskom izvješću, Peace je zaprijetio djetetu da će ga pretući ako bilo kome kaže što se dogodilo, a sve je priznao kada ga je sljedeći dan osoblje škole upitalo zbog čega se trese od straha i ne želi ući u prostoriju za ručak.

Cijeli incident zabilježile su nadzorne kamere jednog čovjeka koji živi u blizini pa policija sada proučava snimke. Peace već ima policijski dosje zbog posjedovanja droge i krađa, a sada je suočen s optužbom za napad na osobu mlađu od 15 godina. Oslobođen je uz jamčevinu od 15 tisuća dolara, a njegova supruga izjavila je za KRTK: “Ne slažem se s time što je učinio, pretjerao je.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.