Doznajte što najviše živcira tete čuvalice

Foto: 123rf

ZAISTA je teško pronaći dobru "tetu čuvalicu". Morate joj vjerovati, a uz to mora se dobro slagati s vašim djetetom, biti uredna, točna te znati sve što bi vašem djetetu trebalo dok ste odsutni.

Često se priča o kvalifikacijama koje bi babysitterice trebale imati da bi ih zaposlili, ali razmišljate li ikad ponašate li se vi dobro i prema njima?

Časopis "Urban Sitter" napravio je malo istraživanje i otkrio što najviše živcira dadilje kod roditelja.

1. Ne plaćate ju prema dogovoru

Nije važno što ste rekli da vas neće biti 4 sata, a vratili ste se za 3. Ako ste s babysittericom dogovorili da vas neće biti određeno vrijeme - budite fer i platite cijeli iznos. Ne želite li platiti dodatni sat, ubacite barem malu napojnicu.

2. Ne podržavate ju

Roditelji se međusobno podržavaju kad je odgoj djeteta u pitanju, ali tko stoji iza leđa babysitterici? Ako je iz određenog razloga odlučila djetetu oduzeti igračku ili ugasiti televizor, nemojte u trenutku vratiti sve djetetu jer je neće poštovati.

3. SMS mame

Nekoliko SMS-ova i poziva neće smetati, dapače poželjni su. No zaista ne trebate poslati 15 poruka u 2 sata "samo da vidite je li sve ok".

4. Razvratni profili


Vi ste potražili svoju dadilju na Facebooku? Super! I ona je potražila vas! "Urban Sitter" izvještava kako je većina dadilja odgovorila kako ih neprimjerene fotografije roditelja na Facebooku odbijaju.

Još iritantnih stvari:

"Ponuda pijanog roditelja da me odveze kući."

"Roditelji koji ostaju kod kuće cijelo vrijeme dok sam na dužnosti kako bi bili sigurni da se sve odvija prema planu."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.