Dvogodišnja kći Nicky Hilton zna kako pozirati za fotkanje

Foto: Instagram

MUZEJ sladoleda omiljeno je mjesto svakog djeteta u New Yorku, pa tako i dvogodišnje Lily-Grace Victorije.

Nicky Hilton Rothschild odvela je tamo svoju kćer na izlet. Pozirale su ispred zida prekrivenog umjetnim bananama gledajući se kao da će se poljubiti dok malena u rukama drži sladoled.

“Pozirat će savršeno za sladoled posipan šarenim mrvicama”, napisala je 34-godišnja Nicky uz fotku.

Ovaj su muzej posjetile nakon što je Lily-Grace Victoria proslavila rođendan koji joj je putem društvenih mreža čestitala i teta Paris Hilton.

“Sretan rođendan mojoj predivnoj nećakinji Lily-Grace! Tako sam zaljubljena u svog malog anđela! Unijela si toliko ljubavi i sreće u moj život”, napisala je Paris, dok je Nicky objavila sliku djevojčice s balonima.

“Moja slavljenica će slaviti dok se ne potroši helij”, objavila je mama Lily-Grace tri dana nakon 2. rođendana svoje starije kćeri.

Nicky Hilton Rothschild u prosincu je rodila drugu djevojčicu Theodoru "Teddy" Marilyn i četiri mjeseca kasnije otkrila veliku razliku u osobnostima svoje djece.

“To su Paris i Nicky. Mlađa je tiša, sramežljivija, a starija Lily-Grace voli izlaziti i glasna je”, izjavila je za časopis People i dodala da su djevojčice još jako male, ali je zabavno gledati ih kako rastu te da im se osobnost može vidjeti već sada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.