Ella Dvornik otkrila kako izgledaju putovanja s njenom kćeri i sve nasmijala

Foto: Instagram

PUTOVANJA s djecom pravi su izazov, ali i uspomena za cijeli život te avantura. No jedno je sigurno - gdje god odlučite putovati u društvu svoje djece, dočekat će vas brojni izazovi. Gdje se smjestiti? U sam centar grada koji ćete posjetiti ili radije odabrati neku mirniju lokaciju? Što će vaše dijete jesti? Hrabro ćete mu dopustiti da isproba lokalnu hranu i namirnice ili ćete se držati već provjerenih stvari? Hoćete li nositi dječja kolica ili vam je praktičnija nosiljka? Pitanja je bezbroj.

Iako bi vas ovako detaljno planiranje puta već u startu moglo obeshrabriti, za istinske ljubitelje putovanja to ne bi trebala biti prepreka da nastave istraživati nove destinacije, samo s jednim (ili nekoliko) članom više.

Naša najpoznatija lifestyle i travel blogerica Ella Dvornik je nakon rođenja kćeri Balie Dee smirila tempo putovanja, ali i dalje uživa u povremenom bijegu od rutine i otkrivanju novih mjesta. Na jednu takvu avanturu odvažila se i povodom rođendana supruga Charlesa Pearcea. Bračni par je otputovao u Barcelonu, a društvo im je pravila i Balie.

Da jednogodišnjaci ponekad nisu jednako oduševljeni brojnim znamenitostima koje njihove roditelje zanimaju, pokazuje i jedna od posljednjih fotografija koju je Ella objavila na svom Instagramu.

"Kad nisam bila mama pitali su me uvijek 'A kako će ti izgledati putovanja i blog kada budeš imala djecu?' I točno sam si onda ovak' to zamislila", napisala je blogerica u opisu simpatične fotografije na kojoj pozira u društvu svoje nimalo oduševljene kćeri. 

"Slika govori tisuću riječi", dodala je Ella te otkrila kako ovog puta nema ni fotografija ni pisanja bloga, a mnoge je nasmijao izraz lica malene Balie koja je uhvaćena baš u trenutku izražavanja protesta.

"Najgore predrasude su kad kažu kad imaš djecu ne možeš putovati i uživati. Nama je uvijek zabavno, iako zna biti i kaotično", komentirala je jedna mama.

"Uživajte. Ovo će vam biti trenuci za pamćenje", poručila joj je jedna od pratiteljica.

Nedavno je i Nevena Rendeli otkrila koliko kaotična mogu biti putovanja s troje djece, ali stručnjaci su jednoglasni u tvrdnjama da vas takve stvari ne bi trebale spriječiti da putujete s malenim istraživačima.

Možda najbolji primjer da se putovanja s djecom uvijek isplate je dječak Quinn koji je u dobi od svega 14 mjeseci već proputovao 23 zemlje na pet kontinenata u društvu svojih avanturističkih roditelja i sestre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.