Ella na udaru kritika: Što nisi popeglala tu majicu na kćerkici?

OBITELJ Dvornik-Pearce uživa u ljetnim radostima. Nakon kratkog odmora u Istri, Ella Dvornik i njen suprug Charles Pearce su s kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren otputovali na otok Brač.

Nekoliko veselih obiteljskih trenutaka Ella je podijelila na Instagramu pa tako i fotografiju s dvogodišnjom Balie, a komentari su i ovoga puta otišli u neočekivanom smjeru. 

Nakon što su Ellu prije četiri dana napali jer je poljubila kćerkicu u usta, ovog puta nekima je u oko upala majica djevojčice.

“Ella, što nisi popeglala tu majicu na kćerkici”, upitala je jedna znatiželjna pratiteljica pa pokrenula debatu.

Žene su odmah stale u Ellinu obranu i priznale da ne peglaju dječju odjeću jer “postoje bitnije stvari u životu”, a neke su pozvale domaću influencericu da blokira takve korisnike. Zato je odgovorila i Ella.

“Pa realno svatko ima pravo blokirati ili brisati što mu smeta na svom profilu i mislim da to nije do ega nego svjetonazora. Možda Andrei (Andrea Andrassy, op.a.) smetaju hejteri i ne želi takvo okruženje i radi si okruženje koje joj je draže. Ja to podržavam. Al’ svakako ne namjeravam peglati odjeću djeci. To zajebite, jeste normalni? Imate li posla i života? Ja jedva za to, a kamoli da peglam robu koju isprlja 100 put dnevno. Nema šanse, f**k that shit”, pojasnila je Ella svoj stav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.