Franka Batelić sve raznježila posebnom fotografijom sina: Viktor, strastveni pijanist

POČETKOM siječnja, pjevačica Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka su  prvi put postali roditelji. Od tada ne skrivaju svoju sreću, ali se trude zadržati privatnost svog sinčića Viktora što dalje od očiju javnosti.

Ipak, ni pjevačica ni nogometaš ne uspijevaju odoljeti a da barem povremeno s obožavateljima ne podijele neke od idiličnih obiteljskih trenutaka. Tako se Batelić sada pohvalila kako njezin 6-mjesečni sin već pokazuje interes za glazbu.

"Viktor, strastveni pijanist, 6.mj", kratko je napisala ponosna mama u opisu fotografije na kojoj su u prvom planu dječakove ruke.

Potpuno očekivano, time je raznježila pratitelje, ali i mnoge potaknula da zaključe kako će i Viktor sigurno poći maminim stopama te, poput nje, zaplivati glazbenim vodama.

Da iskreno uživa u novoj životnoj ulozi te da joj niti jedna majčinska zadaća ne pada teško, Franka je potvrdila i u nedavnom intervjuu za InMagazin.

"Trenutno na polju spavanja nikako ne briljiram i na polju vremena sama za sebe, ali to mi trenutno ne treba. Uživam s malim tako da se nećemo tu žaliti. Sve stvarno ide, da pokucam negdje u drvo. Sve je super, sve ide svojim tokom", ispričala je tada.

 Volimo ga najviše i mislim da je to jedino bitno. Sve drugo bit će kako bude", zaključila je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.