Genijalan trik super tate - ovako se rješava problem dječjih nestašluka u automobilu

Foto: Facebook/123rf

SVI mame i tate vole dobre, provjerene trikove, a ovaj je definitivno jedan od njih. Možda ne zvuči baš lijepo niti je njegova realizacija estetski baš pohvalna, ali uz pomoć ovog trika vaše svakodnevne vožnje s klincima na stražnjem sjedištu automobila postat će lakše nego ikada. 

Jer mame i tate vole dobre trikove. Mame i tate isto tako vole i putovanja, ali svakodnevna vožnja s troje zaigranih klinaca daleko je od idilične vožnje, posebno u gradovima za vrijeme prometnih gužvi. 

To je mučilo i ovog tatu razigranih trojki kojem je jedan dan jednostavno prekipjelo. I nije to stvar manira i roditeljske izdržljivosti, stvar je djece koja jednostavno nisu programirana na strpljivost i na vožnju u kojoj roditelj ne može posvetiti im svoju punu pažnju. A njima je klasično dosadno. Pa kreću zadirkivati jedni druge, nasmijavati se, tući se, rasipati hranu i svako se malo požaliti svom osobnom vozaču. 

Ovom je tati toga jednostavno bilo dosta, jer na koncu, on se svakodnevno bori ne s jednim ili dvoje mališana - njih je troje! I tata ih je zato odlučio malo razdvojiti i izolirati barem jedan dio briga na cesti.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.