Glumica o dojenju: Plakala sam tri sata zbog bolova, to je najgori osjećaj

MAJČINO mlijeko najbolja je hrana za bebu, ali dojenje je nekim ženama bolno ili zbog zdravstvenih razloga ne mogu dojiti svoju djecu. Taj put bio je težak i za glumicu Melissu Suffield koja je u ožujku ove godine rodila sina Rivera. 

27-godišnja Britanka je u razgovoru za Natural Birthing Company priznala da je plakala jer su joj bradavice bile bolne nakon što bi nahranila sina. 

"Plakala sam tri sata poslije hranjenja. Koža mi je otpadala", rekla je Melissa kojoj je dijagnosticiran mastitis tri tjedna nakon rođenja sina.

Mastitis je upala tkiva dojke, koja ponekad uključuje i infekciju, a rezultira boli, oticanjem, toplinom i crvenilom.

"Osjećala sam da su mi začepljeni mliječni kanali u jednoj dojci. Svi su mi govorili da nešto radim krivo, ali ja sam bila uvjerena da to nije točno i mislila da moram osjećati neku vrstu boli", dodaje.

Ovoga je tjedna obilježen Svjetski tjedan dojenja, ali dok ga neke žene opisuju najboljim osjećajem na svijetu, Melissa kaže da je za nju bio najgori.

"Nisam htjela antibiotike koje su mi prepisali liječnici jer sam se brinula da nisu dobri za mog sina i da ću mu ih prenijeti putem mlijeka. Stavljala sam jastučiće za hlađenje u grudnjak, ali nisu pomagali pa sam narednih osam tjedana nosila takozvane šeširiće", pojasnila je. Nastavila je hraniti sina majčinim mlijekom, ali ga više ne doji, nego izdaja mlijeko.

Melissa je od početka iskrena o majčinstvu, a u svibnju je ponosno objavila fotografiju svojih strija koje je dobila u trudnoći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.