Glumica priznala da je donirala jajne stanice jer nije imala novca

GLUMICA i komičarka Tiffany Haddish kaže da je moguće da već ima djecu negdje diljem svijeta, a da to i ne zna. Naime, kako je ova 41-godišnjakinja otkrila, prije više od 10 godina je donirala jajne stanice kako bi mogla prikupiti novac za preživljavanje, a ovo nije prvi put da otvoreno govori o siromaštvu u kojem je živjela.

Govoreći o doniranju jajnih stanica, našalila se kako možda negdje u svijetu postoje male Tiffany.

Otkrila je i kako nikada ne bi platila drugoj ženi da bude surogat majka njezinom djetetu, ali i da jednoga dana planira usvojiti dijete.

"Želim dijete starije od pet godina. Idealno, sedam. Želim da zna samo koristiti toalet i razgovarati. Želim da zna da sam se morala potruditi i da sam ga željela", objasnila je.

Također, u studenome je gostovala u podcastu Common's Mind Power Mixtape te je tada rekla da svoju buduću djecu "želi naučiti sve što zna".

"Samo im želim prenijeti vještine preživljavanja, podijeliti s njima sve što znam", rekla je Haddish koja je kao dijete bila smještena u udomiteljstvo: "Definitivno želim ili udomiti djecu ili ih usvojiti i dovesti ih u svoj dom kada budu imali otprilike sedam godina - kada oni već znaju samostalno koristiti kupaonicu, mogu komunicirati, mogu vam reći da su gladni. Trebali bi znati neke vrste manira, a ako ne znaju, to ih mogu naučiti", prenosi People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.