Hillary Duff - "Razvedena sam i to je ponekad stvarno grozno"

Foto: Instagram

GLUMICA Hillary Duff ne boji se pričati o svojoj intimi.

Tako je nedavno skroz otvoreno progovorila o situaciji u kojoj živi kao razvedena žena i majka a njen bivši i otac njihovog sina Mike Comrie, i dalje je sastavni dio njihovog života.

"To stvarno nekad zna biti čisto sranje.", osvrnula se Hillary dok je pričala o usponima, padovima i pokušajima da ostane u dobrim odnosima s bivšim. Barem u početku jer su svremenu ipak uspjeli pronaći rješenje da svi budu sretni.

Podsjetimo - Hillary i Mike, bivši hokejaš, vjenčali su se u kolovozu 2010. godine, a 2012. dobili sina Lucu. No par je 2014. godine objavio razvod, nakon što je Hillary Mikea izbacila iz kuće zbog njegovog burnog vikenda.

Čini se da se Mike ne smiruje uopće, jer je zbog svog razvratnog života u početku ostao bez skrbništva nad djetetom, a početkom ove godine osumnjičen je čak i za silovanje. Jedna ga je dama optužila za prisilan seks u troje, u njegovom stanu, no on te optužbe odbacuje.

Sve u svemu - Hillary Duff točno zna kako je živjeti životom razvedene majke.

"Moje frendice misle kako je meni predivno živjeti tako. Uvijek se možeš opustiti i malo odmoriti od djeteta kada je on kod tate! Kada mi tako nešto kažu. Ali ne kuže koliko je to nekad baš teško.", ispričala je za Redbook.  

Da - bilo je dana kada me Luca stvarno izmorio, kada sam po nekoliko tjedana bila sama s njima, dok je Mike bio na putu i kada sam jedva dočekala da ga malo preuzme, ali - s godinama je i to nekako ipak došlo u normalu.


Samo zato što se oboje trudimo zadržati čvrstu vezu među nama.

A to baš i nije lak posao. To zahtjeva jako puno truda i strpljenja ne samo da se vi kao dvije jedinke koje više ne mogu zajedno, dogovarate kako ćete živjeti svaki, kako ćete funkcionirati jedan bez druga, a opet zajedno da dijete nikada ne bude ni zakinuto niti povrijeđeno.

To je jako teško i kada se slažete, a posebno ovako kada stvari više nisu jednostavne kao prije. I to je tek dio problema koji smo nekako ipak uspjeli dovesti u red, zbog Luce, ali ta za nas velika stvar nije ustvari ono što muči Lucu. On je dijete njega brinu male, nama često beznačajne stvari - ako mu nisam spakirala njegovu omiljenu majicu ili je neka igračka ostala kod tate.

Trebate stalno misliti da dijete ima sve što treba ne na jednom već na dva mjesta. 

Uostalom, kada ga nema toliko mi nedostaje pa još više cijenim trenutke kada je sa mnom. 

Par je u međuvremenu dobio zajedničko skrbništvo nad djecom i žive relativno blizu jedan drugome tako da odnos između njih danas funkcionira puno bolje. Žive blizu, zajednički se dogovaraju oko svega što se tiče Luce, financijski planiraju zajedno, tako da - unatoč tome što njihov brak nije opstao, uspjeli su ipak pronaći način da budu obitelj, iako žive na dva mjesta.

Ljubavi prema našem djetetu nikada nam nije nedostajalo, a znamo koliko je važno djetetu pokazivati dobre primjere ponašanja jer djeca su takve spužve, upijaju sve. Zato mu moramo biti primjer da roditelji mogu biti itekako sretni i ako nisu zajedno.

Svejedno smo mi obitelj i tim. I to tako, bez obzira na sve, mora izgledati ako ste razvedeni. Zbog vašeg djeteta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.