Horoskop otkriva tko su najzabavniji, a tko najdosadniji roditelji

Foto: Pexels/ Josh Willink

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RODITELJSTVO nije jednostavno. Često se sve svodi na to koliko ste otvoreni za istraživanje novih načina i sredstava koja bi vam mogla olakšati roditeljske izazove. Također, osim brojnih pravila koja možda očekujete da će vaša djeca slijediti, također možete isprobati zabavne i uzbudljive aktivnosti koje djetetu mogu podići raspoloženje i učiniti njegovo odrastanje puno zabavnijim.

Naravno, svi mi imamo osobine koje su dio i naših odgojnih praksi i metoda. Uz pomoć astrologije moguće je prepoznati osobnost pojedinih horoskopskih znakova, ali i otkriti koliko ste avanturistički nastrojeni te koliko se zabavljate s djecom. 

Ovan

Ovi roditelji su izrazito zabavni. Poznati su po svojoj spontanosti i planiranju novih i čudesnih avantura sa svojom djecom. Njihova ih djeca obožavaju jer su zarazno oduševljeni svime u životu.

Strijelac

Jedan je od najviše avanturistički nastrojenih horoskopskih znakova. Roditelji Strijelci žive za uzbudljive trenutke.

Blizanci

U njihovom društvu vam ne može biti dosadno. Izvrsni su sugovornici i karakterizira ih znatiželja. Njihova stalna potreba za učenjem je ono što ih čini tako zanimljivima. Djeca ih smatraju izuzetno fascinantnima i pristupačnima.

Vodenjak

Što se tiče roditelja Vodenjaka, oni su neovisne duše koje, kada je zabava u pitanju, ne razmišljaju dva puta. Vjeruju da svojoj djeci daju istu količinu slobode i prostora za kojim i sami žude nakon što postanu roditelji.

Lav

Roditelji rođeni u ovom horoskopskom znaku poznati su po svom veselom karakteru, a upravo to je ono što ih čini vrlo pristupačnima djeci.

Vaga

Jedna od najboljih karakteristika roditelja Vage je da zna kako ekspresno povećati razinu zabave.

Ribe

Roditelji Ribe vrlo su prizemni ljudi. Iako nastoje biti tihi i mirni, čak i kad je okolina uzbudljiva i zabavna, ne pokušavaju uništiti drugima raspoloženje. Djeca ih smatraju izuzetno ljubaznima, ali ne traže ih da sudjeluju u zabavi.

Škorpion

Iako su vrlo strastveni prema stvarima koje vole, nesvjesno pretjeruju pa njihovo shvaćanje zabave često drugima uopće nije zabavno.

Bik

Ako njih pitate, najzabavnije im je provoditi vrijeme daleko od drugih. Koliko god njima godili mir i tišina, to drugima može biti izrazito neugodno.

Djevica

U svojoj težnji da postignu savršenstvo, često previđaju zabavni aspekt koji je uključen u neku aktivnost i nesvjesno drugima ubijaju volju za zabavom.

Jarac

Jarčevi su praktični i što god rade, rade to krajnje precizno i ​​staloženo. Ali što se tiče zabave, tu baš i nema mjesta za pedantnost i savršenstvo. Sve mora biti spontano, što je potpuno suprotno od onoga što bi Jarac želio postići.

Rak

Najveći horoskopski emotivci su inače zabavne osobe, ali često zbog svoje emotivne prirode previše uzimaju srcu obične sitnice. S njima treba biti jako oprezan pa to često uništi svu zabavu, piše Times Of India.

Pročitajte više