Influencerica uklonila implantate iz grudi kako bi mogla dojiti dijete

Foto: Instagram

U ranim dvadesetim godinama, influencerica Emily Nolan ugradila je implantate u grudi kako bi ispunila očekivanja svog dečka. U tridesetima je sama donijela odluku da ih ukloni kako bi mogla uživati u svim čarima majčinstva.

“Dečko koji je bio narcis rekao mi je da prave djevojke imaju grudi”, napisala je i otkrila pravi razlog zbog kojeg se odlučila na taj zahvat. 

“Nosila sam uteg njegovog bezvrijednog mišljenja na svojim prsima osam godina. Bilo je teško”, priznala je.

Odlučila je ukloniti ih iako takav zahvat nosi određene rizike. Najviše su je zabrinjavali krvni ugrušci koji mogu nastati tijekom i nakon operacije. 

“Drugi razlog je bio to što bi me zahvat mogao stajati dojenja. Srećom, mogu dojiti. Zapravo, ja sam tvornica mlijeka”, pojasnila je.

Sada se osjeća ugodnije i zadovoljnije vlastitim tijelom te je sretna što je donijela takvu hrabru odluku.

“Mogu trčati u jednom sportskom grudnjaku bez da me bole ramena. Mogu s lakoćom hraniti svoje dijete. I, najvažnije, prihvaćam tko sam i kako izgledam”, ističe Nolan.

Tijekom trudnoće ponosno je objavljivala fotografije na kojima je pokazala kako joj je iz tjedna u tjedan rastao trudnički trbuščić.

“Mekanija sam i jača nego što sam ikad bila. Ne sramim se promjena na tijelu. U meni raste beba. Daš najbolje od sebe i uživaš u životu koliko god možeš”, poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.