Istraživanje Euromonitora: Ovo je marka br.1 mlijeka za bebe u Europi

Foto: PR

UZ SASTAV koji se stalno razvija i u novom dizajnu, Aptamil® Pronutra prijelazna hrana za dojenčad rezultat je više od 40 godina istraživanja o prekrasnim svojstvima majčinog mlijeka i njegovog unutarnjeg djelovanja na način koji njeguje, razvija i jača imunološki sustav djeteta. 

Aptamil® Pronutra prijelazna hrana za dojenčad je optimalno prilagođena nutritivnim potrebama beba nakon 6.mjeseca starosti i sadrži posebnu kombinaciju hranjivih tvari, kao i vitamine C i D koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. 

Može li princip utemeljen na znanosti oblikovati budućnost prehrane? 

Kada je u pitanju prehrana djece, roditelji sve više vjeruju znanosti i znanstvenicima, uključujući biologe, nutricioniste, prehrambene tehnologe. Svoje nade polažu u jedinstvenu kombinaciju hranjivih tvari i najnovijih inovacija u prehrani djece.

I doista, godine istraživanja posvećene su pronalaženju inovativnih rješenja i kvalitetnih alternativa u prehrani djece, imajući u vidu potrebu roditelja da svom djetetu osiguraju prirodan razvoj i otporan imunološki sustav. 

Želimo ono što je najbolje za njih – visokokvalitetnu i zdravu prehranu koja im pomaže da se razviju na najbolji mogući način.

Isključivo dojenje tijekom prvih 6 mjeseci jamči da će Vaše dijete dobiti sve hranjive tvari koje su mu potrebne. Dojenje također pruža Vašem djetetu osjećaj sigurnosti i zaštite te jača njegov imunitet.

Što ako dojenje nije moguće?

Međutim, neke žene ne mogu dojiti ili trebaju nadohranu za svoju bebu. Zato trebaju sigurne, zdrave i provjerene mogućnosti za svoju djecu. U tim, često stresnim situacijama važno je izabrati mliječni pripravak koji će na najkvalitetniji način zadovoljiti prehrambene potrebe Vašeg djeteta, no odluka o uvođenju dodatne prehrane treba se prihvatiti samo prema savjetu medicinskih stručnjaka.

Upoznajte Aptamil - novu generaciju dojenačkih mliječnih pripravaka

Osiguravanje provjerene sigurne hrane za našu djecu predstavlja veliki izazov. U moru različitih izbora tražimo one alternative koje im mogu pomoći da postanu zdravi i otporni, dok im se tijelo razvija i raste.  

APTAMIL® PRONUTRA PRIJELAZNA HRANA ZA DOJENČAD JE KOMBINACIJA HMO (oligosaharid iz majčinog mlijeka), PREBIOTIKA I POSTBIOTIKA i predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog Lactofidus® procesa proizvodnje.

Objedinjuje jedinstvenu kombinaciju hranjivih tvari s imuno-hranjivim sastojcima vitaminima C i D koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i omega-3 masnim kiselinama koje podržavaju normalan razvoj mozga i živčanih stanica.

Potvrda kvalitete proizvoda Aptamil® prijelazne hrane za dojenčad je potvrđena nezavisnim istraživanjem u Europi. Istraživanje Euromonitor-a iz 2021.* pokazalo je da je Aptamil®  prijelazna hrana za dojenčad Marka br.1 mlijeka za bebe u Europi*

*Izvor Euromonitor International Limited; Među robnim markama mlijeka za bebe. Na temelju
podataka koje je objavio Euromonitor International Limited, Mliječni proizvodi i alternative izdanje
2022., vrijednost prodaje izražena u maloprodajnim cijenama, podaci za 2021. Aptamil uključuje
Almiron, Aptamil, Bebilon, Gallia i Nutrilon

Važna napomena: Važno je držati se uravnotežene prehrane tijekom trudnoće i nakon poroda. WHO ( Svjetska zdravstvena organizacija) preporučuje isključivo dojenje tijekom prvih 6 mjeseci života i nastavite dojiti što duže. Odluka o uvođenju dodatne prehrane prihvaća se samo prema savjetu medicinskih stručnjaka, na temelju pojedinačnih  potreba za rast i razvoj dojenčeta.

Želite znati više? https://pharmacia-laboratorij.hr/proizvod/aptamil-pronutra-2/

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.