Jason Momoa videom pokazao zašto je otac i suprug za poželjeti

Foto: Instagram

BITI suprug i otac najvažnije su životne uloge poznatog glumca Jasona Momoe.

Potvrdio je to objavljenim videom "Where the Wild Stomped In" na svom Instagram profilu u kojem je, između ostalog, opisao svoju ljubav prema motociklima. Zvijezda Aquamana svoju je mladenačku zaluđenost motociklima morala staviti na čekanje kad je postao otac, a sada, kada svoju strast može podijeliti s obitelji, najsretniji je na svijetu.

"Imam osjećaj kao da je 20 godina prošlo u trenu. Nisam više sam, nisam više mlad, nisam više u prašini koliko bih to volio biti, ali sam najsretniji na svijetu. Biti otac i suprug, moje su najveće životne časti", rekao je Jason u opisu videa u vlastitoj režiji kojim su njegovi pratitelji ostali oduševljeni.

"Svaka ti čast na vremenu koje provodiš sa svojom djecom. Stvarate uspomene koje oni nikada neće zaboraviti. Tvoja su djeca sretna što si im baš ti otac", napisala je jedna njegova obožavateljica.

"Ti si hodajuća inspiracija. Tvoja djeca mogu biti presretna s takvim tatom", dodala je druga. 

Jason je svoju suprugu Lisu Bonet, s kojom ima dvoje djece, 11-godišnju kćer Lolu i 10-godišnjeg Nakou-Wolfa, upoznao još 2005. godine, a u jednom je intervjuu Momoa priznao da mu je ona bila simpatija još od vremena kada ju je gledao u Cosby Showu. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.