Jeste li ikada čuli za hipnotizirajući smirivač djece?!

Foto: Pinterest/Instagram

ZNATE ONAJ trenutak kada dijete prijeđe svaku granicu i mislite da gore od toga ne može, pa vam ono već sekundu poslije, nakon što ga posjednete da se smiri, pokaže da može - i gore i glasnije! To je drage mame realnost - jer poslati dijete da se smiri uvijek će, ali uvijek započeti još većom šizom.
 
Zapravo, često će najveća šiza početi upravo onog trenutka kada djetetu kažete da se smiri. Zar ne? Iako će to trajati tek kratko (ali glasno),  tek slijedi mala napast. Kada se mogu dignuti? Kada mogu dobiti? Mamaaaa. Jel mogu sad ići? Ja sam se smiriooo-ohohooo. Mamaaaa.

Vjerujemo da vam u tom trenutku, baš kao i mnogima drugima dođe da jednostavno nastave raditi ono radi čega ste ih i poslali na smirivanje. Čisto da prestane sve to cmoljavo jaukajuće moljakanje. 

I znate što? Našli smo savršenu foru kako smiriti, ali zaista smiri dijete i to tako da vas ono više uopće ni ne pita kada će izići iz te grozne smirujuće kazne. 


A-ha! 

Boca s gliterom. Da-da. Boca s gliterom. Imajte je negdje pri ruci pa umjesto da dijete pošaljete na smirivanje negdje na neku stolicu gdje neće znati koliko će ta patnja trajati, jednostavno protresite bocu, stavite im je u ruke ili negdje nadomak pogleda i strpljivo recite da će tamo sjediti sve dok se i boca ne smiri. I vjerujte, iste će sekunde početi hipnotizirano buljiti u bocu jer - istini za volju, teško je od toga odvojiti pogled.

Osim što će hipnotizirano gledati u bocu, jer je to jako jako kul, djeca će tako znati točno vrijeme koje će provesti u smirivanju što je jako važno jer klinci nemaju pojam o vremenu niti mogu pojmiti koliko je minuta prošlo, a koliko još moraju tako besposleno sjediti. Ovako će doslovno vidjeti kako vrijeme "curi". I smiruje se. I dijete i sadržaj u boci. 

A znate li što će se još za to vrijeme događati? Vaše će dijete gledajući u svoju čarobnu bocu posve nezaposleno otpustiti svoju maštu. Tko zna što će sve vidjeti, smisliti i doživjeti tijekom smirivanja. 

Hipnotizirajuće. Smirujuće. Fenomenalno. Jednostavno. 

PS. možete i šefu/šefici složiti koju :) 



A evo kako se boca radi:

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.