Katherine Heigl predstavila svoje prvo biološko dijete, mali je stvarno presladak!

Foto: Instagram

NAKON dvoje posvojene djece, jer, kako je uvijek govorila, jednostavno je znala da želi posvojiti barem jedno, Katherine Heigl krajem godine nasmiješila se i njena vlastita sreća. Svijetom je već početkom godine odjeknula vijest o rođenju njenog biološkog sina koji je rođen 20. prosinca, a sretni mama i tata nazvali su ga Joshua Bishop Kelley Jr.

Katherine i njen suprug Josh Kelley do rođenja sina uživali su u društvu svojih posvojenih curica - četverogodišnje Adalaide i osmogodišnje Naleigh koji su u jednakoj mjeri sretne zbog dolaska malog preslatkog brata na svijet.

No, iako smo u posljednje vrijeme nekako navikli da slavni parovi svoje nove bebe predstavljaju putem društvenih mreža, Katherine i njen suprug Josh ipak su se odlučili za staru, provjerenu metodu te su prava na prvo službeno predstavljanje malenog Joshue prepustili ekipi magazina People - čiju naslovnicu krase naravno - njih dvoje.

<<<Slavne i bogate: I one su prošle trnovit put posvojenja<<<

Fotografijama se jučer pohvalila i Katherine Heigl objavivši ih na svom Instagram profilu te izazvala pravu lavinu preslatkih komentara. Jer maleni zaista jest baš to - presladak!

 

 

 

  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.