Kći Kourtney Kardashian sama bira odjeću da bi izgradila stil od najranije dobi

DJECA Kourtney Kardashian vjerojatno spadaju među najbolje odjevenu djecu poznatih osoba, no ono što je malo poznato je da 40-godišnja zvijezda reality showova nije isključivo zaslužna za to. Nedavno je na Instagramu Kourtney objavila fotografiju svoje sedmogodišnje kćeri Penelope Disick koja je obukla žarko crvene kaubojske čizme, crveni šeširić i purpurno crvenu majicu s kapuljačom.

Jedan pratitelj je ispod objave postavio pitanje je li Penelope sama birala ovu odjevnu kombinaciju, a Kourtney mu je odgovorila da je i to zbog toga da bi bila svoja.

Ovo nije prvi put da je Kourtney progovorila o tome da pušta djecu da si sama biraju odjevne kombinacije. I dok njezin najmlađi sin Reign nije dovoljno star da bi se sam odijevao, Kourtney mu ponekad dopusti da izabere njezinu odjeću.

U kolovozu je objavila sliku sebe u bijelom tuba topiću i dugim bijelim hlačama uz komentar: “Super mi je vidjeti kako mi stoji odjeća koju on odabere.“

No iako mu ne dozvoljava da se sam odijeva, dopušta mu da sam bira frizuru zbog čega je nedavno odbrusila jednoj pratiteljici koja je ispod njegove fotografije napisala da bi ga trebala ošišati jer ima predugu kosu.

„Zbilja ne trebate brinuti oko djece koja nisu vaša. On je sretan dečko i to je jedino bitno“, poručila je tada Kourtney.

Nekoliko tjedana kasnije objavila je njegovu novu fotografiju i u opisu napisala: „Svi koji imaju komentare vezane za njegovu kosu samo su ljubomorni na te lokne.“