Komičarka objavila video u kojem povraća i zgrozila fanove: "Zbroji se"

Foto: Instagram

KOMIČARKA i glumica Amy Schumer je na samom kraju drugog tromjesečja trudnoće. Još uvijek se bori s teškim mučninama zbog kojih je nedavno hospitalizirana, a kako to izgleda odlučila je pokazati cijelom svijetu.

''Bok, mislila sam da će biti zabavno vidjeti me kako povraćam u javnom WC-u'', rekla je na početku videa koji je objavila na Instagramu, a potom je mobitel odložila, sagnula se nad školjku i počela povraćati.

Schumer je dijagnosticirana trudnička hiperemeza, odnosno stanje obilježeno jakim mučninama koje ne jenjavaju i čestim povraćanjima tijekom cijelog dana.

Iako je odlučila biti iskrena, dio njenih fanova ostao je neugodno iznenađen ovakvom snimkom.

''Objasni mi poantu? Zašto se snimaš dok povraćaš?'', ''Ne mogu vjerovati da sam upravo gledala kako netko povraća'', ''Zbroji se'', napisali su joj u komentarima.

Na razumijevanje je naišla tek od majki koje su prošle kroz isto što i ona.

''Ovako sam izgledala ja kroz cijelu trudnoću. Nažalost, neće biti bolje'', ''Jadnice, točno znam kako se osjećaš. Povraćala sam svih devet mjeseci u obje trudnoće'', ''Ovo je najgori osjećaj, ali na kraju se isplati'', pokušale su je utješiti.

Teške mučnine kod većine trudnica prestaju nakon 12. tjedna trudnoće, ali neke se mogu boriti s neugodnim simptomima svih devet mjeseci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.