Kristen Bell o iskustvu odvikavanja od pelena: Mislili smo da smo genijalci

Foto: Patrick Rideaux PicturePerfect via Guliver Image

RODITELJI dviju kćeri, 8-godišnje Lincoln i 6-godišnje Delte, Kristen Bell i Dax Shepard djeluju kao savršeno usklađen stroj kad je u pitanju roditeljstvo. Otvoreni, simpatični i vedri, često komentiraju roditeljske trendove i dijele svoja iskustva s javnosti.

Nedavno su, u razgovoru s novinarkom Rompera, komentirali iskustvo s ostavljanjem od pelena. "Doživjeli smo obje strane odvikavanja od pelena, a nismo niti jednu stvar napravili drugačije", kaže Bell. 

Kad je u pitanju bila starija kći Lincoln, posavjetovali su se s iskusnom osobom: "Odveli smo Lincoln da sama izabere kahlicu, što je bio prijedlog moje majke", kaže Shepard. "Rekli smo, 'Hej, to je tvoja kahlica, ako je ikada želiš koristiti.' Sjedila je u svojoj hranilici i zatražila je svoju kahlicu. Odveli smo je tamo i ona je skinula pelenu. Mislili smo da smo genijalci", oduševljeno će i razdragano Bell.

S mlađom kćeri ipak nije bilo tako jednostavno. "Učinili smo sve isto. Ona jednostavno nije htjela izići iz pelena", kaže Bell. "Dakle, sve ovisi samo o djetetu."

Bell i Shepard imaju osjećaja za obitelji s financijskim poteškoćama, znajući da je osobito teško onima s malom djecom. Osnovali su internetsku organizaciju za donacije takvim obiteljima. Bell također poklanja jednogodišnju zalihu pelena svakog utorka preko jednog od Instagram računa.

Priznala je da joj sva ta priča o pelenama budi nostalgiju. "Volim presvlačiti bebe. Nedostaje mi to, ne želim to više raditi, ali mi nedostaje", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.