Kuda ide ovaj svijet ako ova malena nije normalna i to ne smije više raditi?

Foto: Facebook

IZ JEDNOG najobičnijeg dana i najobičnije igre koju je dvogodišnja Charlotte igrala u trgovini, mama je ostala šokirana, posramljena i zbunjena.

Njene se kćer za vrijeme kupovine igrala sa svojom lutkom, i u jednom trenutku njena je beba bila gladna u igri pa ju je malena nahranila. U tom trenutku mama je gledala prema njoj, vidjela taj slatki, nevini prizor, uslikala je i podijelila sliku sa svojim prijateljima na Facebook - dijeleći jedan sladak trenutak iz života njene kćeri.

Jutro nakon toga pod slikom je primijetila gomilu komentara, puno napada potpuno nepoznatih ljudi koji su je pokušavali posramiti radi tog "sramotnog" prizora.

Jedan je čak otišao toliko daleko da je komentirao: " Upravo ste me počastili najodvratnijim prizorom koji sam ikada vidio! Ako vi mislite da je skroz okej da vaša kćer nasred trgovine diže svoju majicu i tom malom bradavicom pokušava nahraniti svoju plastičnu lutku onda vi stvarno zaslužujete da vas netko pošteno opali po licu".

Mama je ostala šokirana takvim mišljenjima i sve je podijelila s članovima grupe Breastfeeding Mama Talk. Požalila se da joj je jako čudno što zbog te fotografije ostala napadnuta sa svih strana kao da dojenje stvarno nije normalno. Sve male curice igraju se sa svojim bebicama i naravno da ih između ostalog i hrane. Možda to većina njih radi tako da glumi kako bebe papaju iz bočica, ali moja dvogodišnja curica nikada nije papala na bočicu. Ona zna da se bebe hrane majčinom dojkom pa se tako i ponaša. Uostalom taj njen čin toliko je sličan svim ostalim igrama male djece. Normalno je da se curice pretvaraju da se i šminkaju i kuhaju, normalno je da vidim dječake kako se pretvaraju da popravljaju svoje automobile, da se igraju vatrogasaca i policije. Po čemu je to "normalnije" od igre da se beba hrani. Ja sam ostala u šoku, jer što sad to znači - da bi ja svojom maloj svaki put kada to napravi morala objašnjavati koliko je to - što? Bljak, da se to ne smije, da je to fuj i da to nikada ne bi više smjela pokazati u javnosti"?

Ja stvarno više ne znam - zar ja nisam u pravu?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.