Ljudi su oduševljeni gestom putnika u avionu: "Postoji dobro na ovom svijetu"

PUTNIK imena Josh Haltom dirnuo je mnoge nakon što je podijelio priču o putnicima iz aviona koji su se pobrinuli za dijete koje je putovalo bez pratnje. Kako je napisao, par se igrao s energičnim djetetom tijekom leta iz Indianapolisa za Baltimore, koji je trajao sat i 40 minuta.

"Večeras sam sjedio u avionu pokraj maloljetne djevojčice bez pratnje koja je putovala u Baltimore vidjeti svoju majku. Mnogi su izbjegavali nju i njezinu beskonačnu energiju već tijekom ukrcaja. Ali par koji vidite na fotografiji je sjeo kraj nje", napisao je Haltom u uvodu.

U roku od nekoliko minuta djevojčica je započela razgovor s muškarcem i ženom, a oni su se odlučili prepustiti.

"Dok su se posluživala pića, par nije imao priliku ni reći što želi jer ih je djevojčica preduhitrila i rekla da će svi zajedno uzeti "čašu vode sa slamkom i tako se fotografirati".

"Djevojčica je ubrzo izvadila i listove za bojenje s uzorkom Hello Kitty, a oni su narednih sat vremena slijedili njezine upute. Dok ovo pišem, muškarac je prekriven Marvelovim naljepnicama. Ima ih na ušima, na bradi, po rukama, posvuda. Pouka priče: postoji dobro na ovom svijetu. Zapravo, na ovom svijetu postoji više dobra nego zla ako samo otvorimo oči. Za ljubav ne postoji scenarij ili priručnik s uputama", zaključio je putnik, čija je objava skupila 11 i pol milijuna pregleda, kao i više od 95 tisuća lajkova.