Majka četiri dječaka smatra da svaka žena ima pravo biti razočarana spolom djeteta

BIVŠA Miss Velike Britanije i zvijezda Big Brothera Danielle Lloyd stala je u obranu trudnica koje se usude priznati da su se razočarale kada su otkrile spol djeteta.

37-godišnja manekenka i majka četiri dječaka trenutno je trudna i čeka djevojčicu. Smatra da bi ljudi trebali biti otvoreniji po pitanju osjećaja vezanih uz razočaranje pri otkrivanju spola djeteta.

"Stvarno smatram da o ovoj temi treba govoriti puno više", naglasila je trudna Danielle. "Moja babica mi je rekla da to može biti uzrok depresije."

Danielle ima desetogodišnjeg sina Archieja, devetogodišnjeg Harryja i sedmogodišnjeg Georgea s bivšim suprugom i bivšim nogometašem Jamiejem O'Harom. Trogodišnjeg dječaka Ronnieja dobila je s mužem Michaelom O'Neillom.

Nikad nije skrivala da želi dobiti djevojčicu, čak je i priznala da bi bila spremna proći kontroverzni postupak odabira spola da je i peto dijete bilo dječak.

Njen način razmišljanja je strogo osudila Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), a ovaj postupak je u Velikoj Britaniji trenutno ilegalan.

"Nitko ne želi razgovarati o tome, a ako progovorite, ispadate nezahvalni i sebični. Toliko mama i trudnica mi je slalo poruke u kojima su mi zahvaljivale što sam to javno rekla jer se osjećaju užasno pri pomisli da izraze svoje razočaranje zbog toga što nose dječaka ili djevojčicu", ističe Danielle.

U intervjuu za časopis New priznala je da je sa suprugom u kolovozu planirala otići u Dubai, kako bi se podvrgnula postupku odabira spola. Pandemija im je poremetila planove.

Danielle je nedavno na društvenim mrežama objavila kako ona i njezina obitelj prvi put otkrivaju spol bebe, a njezini sinovi su probušili balon u kojemu su bili rozi konfeti, što je značilo da par očekuje djevojčicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.