Mala Gilmorica je trudna!

Foto: Getty Images 

SJEĆATE SE male Gilmorice? Više nije mala i postat će mama. Da, tako je - glumica Alexis Bledel koja je godinama utjelovljavala Rory Gilmore trudna je i čeka svoju prvu bebu.

Glumica se lani udala za Vincenta Kartheisera, glumca iz serije Mad Man. Vijest o njenoj trudnoći još nije odjeknula medijima, s obzirom da se par inače dobro skriva od javnosti, no priča je procurila i iako ni jedan ni drugi još uvijek ne žele komentirati sretnu vijesti, izvori bliski paru ističu kako su oboje - presretni. Naravno, pa čeka ih beba! 
 
Par se inače upoznao prije tri godine na setu serije Mad Man u kojoj Vincent glumi Petea Campbella, a u kojoj se Alexis pojavila kao nesretna kućanica koja ga je zavela. I zavela ga je do te mjere da tri godine nakon u stvarnom životu čekaju bebu. Par inače još uvijek nije potvrdio ovu vijest, no bliski izvori, kao i ekipa Mad Mana, nisu je niti negirali. Inače, tvorac Mad Mana Mathew Weiner često je za par znao reći kako su iznimno prizemni ljudi, odlično se slažu i imaju vrlo kvalitetne stavove o obiteljskim vrijednostima.

A dok se čeka velika medijska potvrda istaknimo i to da je ova vijest tim važnija i zbog toga što je u ožujku ove godine najavljen veliki povratak Gilmorica. Naime, serija je nakon sedam sezona ukinuta (snimana je od 2000.-2007.), ali će se ekipa opet nakratko okupiti na veliku 15. obljetnicu.  Doduše, u ekipi će nedostajati Roryn djed i Lorelain otac, koje je utjelovio glumac glumac Edward Hermmann, a koji je početkom ove godine preminuo u 72 godini života. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.