Maleni stradao jer su ga ostavili u automobilu s otvorenim prozorom

Foto: Facebook

KAKVA velika tragedija, a roditelji su mislili da je maleni zaštićen baš zbog toga što su mu ostavili otvoren prozor na automobilu.

No upravo je prozor razlog zbog kojeg je maleni mrtav. 

Ova grozna priča zaista bi trebala biti upozorenje svima da se nesreća može dogoditi čak i ako poduzmete sve kako biste spriječili katastrofu. 

Iako je toliko djece već umrlo ostavljeno samo u vrućim automobilima, Drew i Lisa, mama i tata dvogodišnjeg Logana i njegove malo starije sestre, mislili su da se djeci neće ništa dogoditi ako još malo odspavaju u automobilu parkiranom u dvorištu. Oboma su ostavili otvorene prozore da im ulazi friški zrak pa nisu morali brinuti o njihovoj sigurnosti. 

Tata ih je ostavio i primio se pranja drugog automobila na dvorištu, misleći da će se klinci, kad on bude gotov, već probuditi. 

No kad se dvogodišnji Logan probudio, tata ga nije čuo. Bio je zauzet pranjem pa je maleni valjda, da bi provirio van i pokazao im da se probudio, progurao glavu kroz prozor i tako nažalost zapeo. Kobno i predugo. 

Kad ga je tata ugledao, maleni više nije disao niti je imao puls, a kad su ga helikopterom prevezli u bolnicu, liječnici su ustanovili da je još uvijek živ, ali je zbog nedostatka kisika njegov mozak jako stradao. Poživio je još nekoliko dana, a iako je u počeo samostalno disati i reagirati na podražaje, spasa mu nažalost nije bilo. Podlegao je ozljedama mozga i sad očajni roditelji šire svoju priču kako bi upozorili druge. 

Iako se ova varijanta s otvorenim prozorom i automobilom parkiranim u dvorištu činila 100 posto sigurnom za djecu, očito je da, kad su djeca u pitanju, ne postoji ništa što bi doista moglo biti toliko sigurno, osim budnog pogleda i pažnje roditelja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.