Mali je zakon - ovakvo baratanje yo yo-om sigurno još niste vidjeli!

Screenshot: Youtube

JESTE LI ikada bili ludi za yo yo-om, igračkom koja već desetljećima zabavlja mnoge naraštaje, ali malo je zapravo ljudi koji njime znaju savršeno baratati. 
 
Sigurno u nekoj dječjoj kolekciji igračaka imate barem jednog, dijete se sigurno i pokušalo njime igrati, ali, vjerujemo, rezultati baš i nisu bili na vrhuncu. Priznajemo, potrebno je dosta vježbanja da bi se iskoristio puni potencijal ove savršene igračke. No, da nekima i to polazi od ruke dokaz je, ako niste znali, Svjetsko prvenstvo u ovoj vještini - World Yo Yo Contest  koje će se ove godine, u kolovozu, održati u Clevelandu. 

Najbolja igračka uopće nije igračka 
 
Prvenstvo se inače održava u sedam divizija, a vrhunac je svjetsko okupljanje fanova i igrača na kojem će se ove godine okupiti više od 1000 sudionika iz minimalno 30 zemalja svijeta - do Japana, Češke do Brazila. 
 
Potaknuti tom najavom pronašli smo klinca koji sa samo šest godina apsolutno rastura, a na prvenstvu održanom 2013. godine pomeo je konkurenciju i zadivio mnoge fanove. 

Ovako se spremaju igračke
 
Ako ste se ikada okušali u igri i pomisli da ste pravi maher u tome, pogledajte ovog mališu pa ocijenite - jeste li dovoljno dobri ili vam još uvijek nedostaje malo prakse.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.