Maltretiraju li i vas susjedi ako vaša beba plače po noći?

Foto: 123rf

DA VAS pitamo nešto? Je li vam ikada palo na pamet nekako se odužiti svojim susjedima koji su prvih tjedana morali slušati vaše malo novorođenče kako plače i plače. Vjerujemo da zbog plača bebe nitko od susjeda nije postao agresivan (zaista se nadamo da nije), no jedan je tata na najjači mogući način preduhitrio eventualna gunđala i usput pokupio simpatije svih stanara.

Kako? 

Ostavio im je jednostavnu poruku u ulazu zgrade:

Dragi susjedi, 
Vjerujemo da ste dosada već čuli vriske našeg malog anđela koji se javlja po noći. Mi se zaista ispričavamo zbog toga te vas uvjeravamo kako je s našim malim anđelom sve pod kontrolom, ali vam želimo ponuditi nešto s čime ćemo vam vratiti miran noćni san. U kutiji su vam čepići za uši pa se slobodno poslužite - uživajte u snu i molimo vas budite malo strpljivi tijekom ovog perioda. 


 
Poruka je pobrala simpatije stanovnika zgrade, ali i mnogih drugih s obzirom da je ova slika nedavno osvanula na Facebook stranici Life of Dad, a gdje su se, uz mnoge pohvale poruci, oglasili i oni koji su svojevremeno znali imati probleme sa svojim susjedima radi dječjeg plača. Jedan je tako napisao kako je svom susjedu u znak isprike jednom odnio dvije boce vina, no susjeda to nije spriječilo da već istu večer lupa na njihova vrata i prijeti im se jer ne može spavati od te strašne bebe. 
 
Neki su u prijetnjama očito otišli i korak dalje te su se prijetili da će roditelje prijaviti socijalnim službama "jer je očito da maltretiraju svoje dijete te oni zbog toga ne mogu spavati". 
Jedna se pak majka potužila na svog susjeda koji nakon što je čuo da je opet trudna (prva beba je nažalost umrla i to su svi znali) samo prokomentirao da im on sigurno neće tolerirati plač jer je njemu san iznimno potreban za posao. 
 
Jeste li i vi imali sličnih iskustava? Ako upravo proživljavate prve plačne noći sa svojim novorođenčetom možda vam ideja s porukom i čepićima može spasiti dobrosusjedske odnose. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.