Mama 11 djece šokirala otkrivši koliko je njezin muž bio star kada je prvi put rodila

MAMA jedanaestero djece, koja je nedavno obznanila da će uskoro 12. put postati mama, zapanjila je svoje TikTok pratitelje otkrivši da je njezin suprug imao samo 12 godina kad je ona rodila prvo dijete.

32-godišnja Britni Church rodila je trojke Olivera, Ashera i Abela prije nešto više od godinu dana i sada očekuje 12. bebu s 29-godišnjim suprugom Chrisom.

Podijelivši suprugovu fotografiju iz djetinjstva, a potom i fotografiju svoje prvorođene kćeri, ova mama je otkrila: "Ovo je moja najstarija kći Crizman, a ovo je moj suprug Chris. Rođena je šest dana nakon mog 16. rođendana. Suprug je imao 12 godina kada se rodila."

@ourlargefamilylife

@crizmanshaye @cccspeedstang ##ourlargefamilylife

♬ Oh No - Kreepa

Mnogi njezini pratitelji su se šokirali, pa je morala objasniti kako Chris nije otac njezine najstarije kćeri.

"Manja je razlika u godinama između Crizman i Chrisa nego što je razlika između Crizman i nekih od njezine braće i sestara. To je pomalo smiješno", komentirao je jedan od pratitelja.

Britni u srpnju očekuje 12. dijete, a mnogi pratitelji su na početku njezine trudnoće vjerovali da opet nosi trojke. Nešto ranije je priznala da bi, unatoč osudama okoline, voljela imati 15 djece.

Osim Crizman, u braku s bivšim suprugom je dobila još četvero djece, a razveli su se 2010. godine. Nakon razvoda Britni je ispričala kako je prošla bezbrižnu fazu, zabavljala se vikendima i 2012. godine neočekivano zatrudnjela sa svojim šestim djetetom, Jesalyn.

Provela je tri godine odgajajući šestero djece kao samohrana majka prije nego što je 2014. upoznala svog sadašnjeg supruga Chrisa. Par je u međuvremenu dobio još petero djece zajedno, a sada očekuju i šesto, piše The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.